Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is een shunt Circuit Breaker

? Een shunt is een apparaat dat elektrische stroom in staat stelt in een circuit door te geven rond een punt . Automaten, of automatisch bediend elektrische schakelaars , kunnen shunts nemen om circuits te beschermen tegen een te schade . Circuit Breakers

Stroomschakelaars bedienen door het detecteren van een fout , of kortsluiting . Contacten in de breker dan scheiden via een veermechanisme of perslucht . Het openen van de contacten zorgt ervoor dat de stroomonderbreker te struikelen , of stroom op het circuit te worden onderbroken of omgeleid .
Magnetische spoel

shunts in een shunt - trip stijl breaker bedienen via een magnetische spoel. Deze spoel bekrachtigd extern via een elektrische lading , die een magnetisch veld genereert . Het magnetisch veld in staat stelt contacten te scheiden , effectief divergeren van vermogen en struikelen de breker .
Crowbar Circuit

shunts gebruikt in automaten kan de vorm aannemen van koevoet nemen circuits . Crowbar circuits voorkomen dat over - spanning van schadelijke kringen aangesloten op een voeding door het plaatsen van een pad van lage elektrische weerstand , of een kortsluiting , over een spanningsbron . Zodra de koevoet circuit activeert , beroept zij zich op de huidige beperkende circuit van de stroomvoorziening . Bij het falen van dit circuit , zal de koevoet circuit de stroomonderbreker aan de macht te onderbreken .

Op welke manier moet een plafond ventilator Blaas in de Zomer & Winter

? Plafond fans zijn niet alleen voor de verlichting van de kamer. Plafondventilatoren worden gebruikt om de kamer koel in de zomer en blaast de warmte naar beneden van het plafond in de winter . Plafondventilatoren opereren in een linksom en rechtsom met een flip van de schakelaar aan de zijkant van de fanbase . Zomer Koeling In de zomer , wanneer de temperatuur is warm , het plafond ventilatore

Meer dan ooit