Huis Tuin

Huis Tuin

Ceiling Fan Switch Soorten

Verschillende soorten schakelaars kunnen plafondventilatoren beheersen . Deze schakelaars kunnen de snelheid van de ventilator en /of de verlichting aangesloten op het onder controle , en kan hard-wired of batterij-aangedreven via de afstandsbediening zijn. Snelheidscontroles

Fan snelheidscontroles zijn verkrijgbaar in een van de drie types , maar het is ook mogelijk om een ​​combinatie van alle drie te gebruiken . Single -throw switches bieden een eenvoudige "aan" of "uit "-stand , terwijl schuifregelaars hebben een stop bij elk van de verschillende standen of continu schuifregelaars , zoals in dimmers . Ten slotte kunnen sommige schakelaars aparte knoppen die kracht en snelheid te controleren te gebruiken.
Light Controls

Sommige plafondventilatoren lichten . De schakelaars die deze lichten controle verschijnen naast de snelheidsregeling van de ventilator zelf . Deze lichtschakelaars kan een enkele worp of schuifdeuren dimmer type hebben . Ze kunnen ook de vorm van afzonderlijke knoppen te nemen aan de macht en licht te verminderen .
Hard - Wired vs batterij - aangedreven

De schakelaars die een controle plafond ventilator moet elektrisch communiceren. Zij kunnen dit doen door het invullen van fysiek of verstoren een circuit , in welk geval zij moeten hard-wired in dat circuit in de muur . Ze kunnen echter ook zo doen door een radiofrequent signaal via een afstandsbediening . In dit geval kan de schakelaar overal worden gemonteerd en verplaatst kan worden, maar de accuvoeding kan uiteindelijk vervangen moeten worden .

Wat Richting Mocht plafondventilatoren Draai in de Zomer

? Plafond fans kunnen aanzienlijke besparingen op energiekosten bieden wanneer zij juist zijn geïnstalleerd en bediend . Stel uw plafond ventilator instellingen op basis van de tijd van het jaar en je eigen koeling voorkeuren voor maximale besparing . Rotatie In de zomer , moet plafondventilatoren linksom te draaien. Dit zal een koelend effect , volgens Energy Star . In de winter moet de ventila

Meer dan ooit