Huis Tuin

Huis Tuin

Ceiling Fan doorgeven Route

Mits goed gebruikt , zal een ventilator aan het plafond houden uw kamer koel in de zomer en warm in de winter . Een plafond ventilator worden geplaatst in het midden van het plafond in de grootste grootte die past in de ruimte op basis van de plafondhoogte en gebiedsgrootte . De meeste kamers die groter zijn dan 150 vierkante meter nodig hebt van 52 -inch ventilator aan het plafond het meest effectief te circuleren van de lucht in de kamer . Instructies
1

lucht circuleren in de normale richting tegen de klok in de zomer , zodat de lucht beweegt naar beneden van het plafond . De bewegende lucht maakt de ruimte voelen koeler .

Set 2 de plafondventilator om met de klok mee te draaien, of omgekeerd , in de winter , om de lucht die is opgewarmd door uw huis verwarmingssysteem rond het verplaatsen kamer. Aangezien warmte stijgt , zal de warmste lucht naar het plafond stijgt en daar blijven tenzij het ​​wordt verspreid.

Run Goedkope 3 uw plafond ventilator op de lage stand de meeste van de tijd , ongeacht of het beweegt linksom of rechtsom . Als de ventilator hangt meer dan 10 meter boven de grond , zal echter moeten worden ingesteld op het medium waarin meestal om goede circulatie verschaffen . De hoge instelling kan worden gebruikt voor meer van een eitje bij warm weer , indien gewenst.
4

plafondventilatoren Gebruik in meerdere kamers in een keer naar de lucht circuleert door het hele huis te houden .
< Br Aanmelden>

Hoe de werking van plafondventilatoren Corrigeer

Wobbling is een veelvoorkomend probleem met plafondventilatoren . Er zijn vele redenen waarom je fan kan uiteindelijk beginnen dit te doen , of zelfs kan wiebelen om te beginnen, maar het goede nieuws is dat het probleem is zelden een beschadigde of niet goed uitgelijnd motor. Problemen variëren , evenals de hoeveelheid tijd en inspanning die nodig is om ze op te lossen , maar in de meeste gevalle

Meer dan ooit