Huis Tuin

Huis Tuin

Hunter Retro Plafondventilator Specificaties

Een ventilator aan het plafond is een uitstekende aanvulling op een huis dat zowel economische als esthetische waarde aan zowat elke kamer kan toevoegen. Plafondventilatoren churn en circuleren van de lucht in een ruimte , wat betekent dat je niet hoeft te centrale verwarming en airconditioning zo veel lopen om af te koelen een kamer. Hunter's lijn van retro - thema keuken en huishoudtoestellen bevat plafondventilatoren die zowel economische als een terugkeer naar het verleden . Grootte

Het grootste deel van de ventilator waarbij alle bladen hechten maatregelen 9.19 cm . Met aangehechte bladen , het midden van de ventilator aan de rand van het blad is iets minder dan 14 centimeter , wat betekent dat de gehele ventilator van de ene blade tip naar de andere is ongeveer 28 centimeter . Het bovenste deel van de ventilator montage die fysiek hecht aan uw plafond maatregelen in op 7,7 centimeter .
Power Usage

Met de ventilator draait en het lampje uit , de plafond ventilator gebruikt ongeveer 75 watt aan elektriciteit . De ventilator maakt gebruik van twee 60 - watt lampen , zodat u kunt benaderen die met beide lampen verlicht , het gebruik van elektriciteit benadert dichter bij 200 watt . Deze berekeningen zijn voor wanneer de ventilator is ingesteld op de 'hoge' snelheid instelling ; het gebruik van elektriciteit vermindert op lagere snelheden .
Airflow

Airflow in consumentenproducten wordt doorgaans berekend in termen van kubieke voet per minuut ( cfm ) . In wezen , het bedrag vierkante meter lucht die de ventilator kunnen gaan in een minuut . Cfm is een belangrijke en vaak vergeten factor in de aankoop van een ventilator aan het plafond . De cfm van de Hunter Retro Ceiling Fan is 5932 .
Airflow Efficiency

Airflow Efficiency vergelijkt de luchtstroom van een ventilator het aantal benodigde elektriciteit die de luchtstroom vereist door de luchtstroom te delen in cfm door het gebruik van elektriciteit in watt . Dit geeft een benadering van de totale elektrisch rendement van de ventilator . De luchtstroom rendement van de Hunter Retro is 79 , een cijfer meestal alleen gezien in veel grotere fans.

De Hoogste score Ceiling Fans

Hoewel plafondventilatoren zal niet vochtigheid te verminderen of luchttemperatuur te verlagen , ze helpen circuleren lucht en zorgen voor een verfrissende bries . Deze eenvoudige apparaten toe te voegen een kosten - en energie - efficiënte accent op centrale koelsystemen en helpen handhaven van een comfortabele omgeving in een gematigd klimaat . Hoewel het is aan de consument om de beste plafondv

Meer dan ooit