Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Plafond Medallion & Install Fan

Plafond fans zijn een uitstekende manier om een ​​ruimte te koelen in de zomer en warm in de winter , geld te besparen op uw verwarming en koeling rekeningen . Een decoratief plafond medaillon rond de top eindigt de baan met een extra vleugje elegantie. Kies een ventilator die goed geproportioneerd tot de grootte van de kamer, en niet overweldigen . Kies een medaillon dat past bij de stijl van uw houtwerk en ook de stijl van de ventilator voor een harmonische effect . Instructies
1

Schakel de stroom naar de bestaande overhead lamp op de zekering box . Verwijder de kap en lamp uit de armatuur . Schroef de beugel die de armatuur aan het plafond houdt en trek de draden los door de plastic draad aansluitingen. Kopen van 2

Wrik de oude elektrische box van de balken in het plafond . U mag in staat zijn om het los te schroeven , maar waarschijnlijk een metalen koevoet zal het lukken .

Trace 3 de contouren van de nieuwe pannenkoek doos aan het plafond onder een balk , en doorboren de lijn met een boor . Steek het blad van een zaag voor gipsplaat en knip de omtrek. Plaats de nieuwe elektrische kast door het gat en druk deze tegen de balk . Zet hem op de draagbalk met de schroeven die bij de ventilator aan het plafond .
4

Voer de kabels aan het plafond door het gat in de doos pannenkoek , wikkel de koperdraad rond de aarde schroef en draai deze neer met een schroevendraaier .
5

Neem een ​​pauze en bereiden het medaillon . Breng een dunne strook constructie lijm op de achterkant van het, voeden de draden door het gat in het midden en druk deze stevig tegen het plafond , vast te houden gedurende 30 seconden . Beveilig het medaillon met nagels afwerking gedreven in de balk met een hamer . Verzink ze 1/16 inch . Solliciteer spackle over de nagel gaten .

Rijg
6 de twee overgebleven draden door de plafondplaat die bij de ventilator aan het plafond . Til de plaat aan het plafond en zet hem in de doos met de bijgeleverde schroeven .
7

Ga naar de vloer en monteer de resterende ventilator onderdelen , rijgen de draden op de motor door het bladerdak . Rijg de draden door de buis stang en zet de staaf met de borgschroef . Draai hem met een moersleutel.
8

Bevestig een kant van de luifel aan de betreffende zijde van de plafondplaat . Dit zal het gewicht van de montage vast te houden terwijl u de draden aan te sluiten . Sluit de twee groene draden aan de koperdraad aan het plafond kabel met twist - on connectors . Sluit de witte draden samen en de zwarte draden samen op dezelfde manier. Als de draden van uw plafond verschillend zijn geconfigureerd , en roepen op een elektricien .
9

Tuck de draden in , en breng de luifel montage gelijk met de plafondplaat en bevestig het met de schroeven geleverd . Installeer de ventilatorbladen met de bijgeleverde schroeven . Steek de lamp in het motorhuis als er een is , installeert u de bollen en schaduw , en schakel de stroom naar de ventilator aan het plafond op de zekering box .

Hoe een plafond ventilator te berekenen voor een gewelfd plafond

Een ventilator aan het plafond is een economische manier om de inzittenden in een ruimte te koelen . Het is ook een decoratieve functie die vaak ook een lamp . Het is niet moeilijk om de omvang van plafondventilator noodzakelijk voor een kamer met een gewelfd plafond berekenen . Tijdens het warme weer seizoenen , kunt u uw thermostaat 2 graden te verhogen en bespaar tot 14 procent op uw energierek

Meer dan ooit