Huis Tuin

Huis Tuin

Energy - Star plafondventilatoren met Fluorescent Lights

De Amerikaanse Environmental Protection Agency , samen met het Amerikaanse ministerie van Energie , geeft richtlijnen energie - efficiëntie van apparaten die , als daaraan wordt voldaan , verdient het Energy Star label . Dit label wordt toegekend aan een reeks van systemen en apparaten , van ovens tot gloeilampen . Het is ontworpen om u te helpen , de consument, slimme , energiezuinige keuzes. Plafondventilatoren met tl-verlichting zijn enkele van de vele producten die zijn voorzien van het Energy Star als ze voldoen aan de criteria van het programma. Waarom Energy Star ?

Kiezen van energie - efficiënte producten kunnen uw elektriciteitsrekening verlagen door een derde , volgens de Energy Star-programma . Terzelfder tijd, energie - efficiënte producten helpen het milieu door het verminderen van schadelijke uitstoot van broeikasgassen .
Belang

Een ventilator aan het plafond met een tl- licht dat Energy Star normen voldoet is meer dan 50 procent efficiënter dan een ventilator aan het plafond die niet zijn voorzien van het Energy Star . Dit kan resulteren in de utiliteitsbouw -bill besparing van maximaal $ 15 per jaar en maximaal $ 165 voor de levensduur van de ventilator . Terwijl een Energy Star - gekwalificeerde fan meer upfront kan kosten , de energiebesparing opwegen tegen de initiële kosten .
Criteria

Energy Star stelt specifieke criteria voor plafondventilatoren . Met ingang van september 2006 , deze omvatte een minimale luchtstroom van 1250 kubieke meter per minuut op lage snelheid en 5.000 kubieke meter op hoge snelheid , een 30-jarige garantie motor en een twee - jaar licht kit garantie.

Overwegingen

Om het volledige voordeel benutten, gebruik maken van de ventilator het hele jaar door . In de zomer , laat de ventilator tegen de klok zorgt voor een gevoelstemperatuur . In de winter , draai de motor van uw ventilator - wanneer het loopt met de klok mee op lage snelheid , wordt warme lucht naar beneden geduwd in de kamer

.

Hoe maak je een Harbor Breeze Fan Wire

Lowe s Home Improvement winkels bieden Harbor Breeze als hun huismerk plafondventilatoren . Hoewel de winkel biedt ook de installatie van een ventilator aan het plafond die het verkoopt , kunt u geld besparen door de invoering van het apparaat zelf . Misschien wel het meest ontmoedigende deel van het proces bedrading de ventilator , want het is ook de meest potentieel gevaarlijke aspect van de ins

Meer dan ooit