Huis Tuin

Huis Tuin

Hampton Bay Ceiling Fan Wireless Remote Problemen

Sommige Hampton Bay plafondventilatoren , zoals de Garrison , hebben een draadloze afstandsbediening om de ventilator in-en uitschakelen of aanpassen van de ventilatorsnelheid. Als u een probleem om de afstandsbediening om te werken met de ventilator hebben , moet u het probleem vast te stellen en correcties . Wire Connections

Het plafond ventilator en afstandsbediening mogelijk niet een signaal hebben als de bedrading van de ventilator aan het plafond niet goed is aangesloten of beveiligd . De zwarte draad van de ventilator aan het plafond is in elkaar gedraaid met de zwarte draad van de ontvanger . De blauwe draad van de ventilator wordt gedraaid om de blauwe draad van de ontvanger en de witte draad van de ventilator wordt in elkaar gedraaid met de witte draad van de ontvanger . Nadat de draden bij elkaar zijn gedraaid , is een draad moer toegevoegd aan de verbinding te beveiligen . De zwarte draad die komt van de ontvanger is in elkaar gedraaid met de zwarte huis draad. De witte draad van de ontvanger wordt in elkaar gedraaid met de witte huis draad en de groene draad van de ventilator aan het plafond is in elkaar gedraaid met de groene dirigent huis draad. Wire noten worden gebruikt om de verbindingen te beveiligen .
Dipswitches

Voordat u de ventilator aan het plafond geïnstalleerd met de draadloze afstandsbediening ontvanger, dient u hebt gecontroleerd de DIP-schakelaars op de ontvanger en de afstandsbediening om ervoor te zorgen dat beide zijn ingesteld op dezelfde frequentie . Als de afstandsbediening niet goed werkt na de installatie , kan het krijgen van interferentie van andere draadloze afstandsbediening in huis . U moet de frequentie-instelling op de receiver en de afstandsbediening veranderen totdat u er een die geen storing heeft en elke keer dat u op een knop op de afstandsbediening werkt.
Afstand < br >

Er moet minimaal 20 meter tussen de ventilator aan het plafond ontvanger en afstandsbediening om het draadloze signaal correct overbrengen . Als de DIP-schakelaars worden ingesteld op de juiste frequentie , maar de afstandsbediening nog steeds niet verzenden naar de ontvanger op de ventilator aan het plafond , kan je niet genoeg afstand tussen de ventilator en de afstandsbediening .
Accu

Voorkom beschadiging van de afstandsbediening met behulp van de juiste batterij . Bijvoorbeeld , de Garrison Hampton Bay plafond ventilator met een draadloze afstandsbediening heeft een 12 - volt batterij die wordt meegeleverd met de afstandsbediening . Als u nodig hebt om de batterij te vervangen , krijgen altijd exact dezelfde batterij . Als de ventilator aan het plafond niet wordt gebruikt voor langere tijd , verwijder de batterij uit de afstandsbediening om schade die kan optreden als de batterij corrodeert en lekken binnenkant van de afstandsbediening te voorkomen .


Hoeveel stroom werkt een Ceiling Fan

De hoeveelheid energie die een ventilator aan het plafond gebruikt hangt af van verschillende factoren . De motor die de ventilator draait is de belangrijkste factor . Hoe groter de motor of hoe sneller zij actief is, hoe meer energie het nodig heeft om te draaien. U kunt ook variëren de hoeveelheid stroom die de ventilator aan het plafond gebruikt door het veranderen van de snelheid van de ventil

Meer dan ooit