Huis Tuin

Huis Tuin

Wat te doen met een flikkerend Fan Light

? Terwijl plafondventilatoren creëren aangenaam briesje en helpen het energieverbruik te verminderen , kan ongeschikt lampen en slechte installatie vervelend flikkeren veroorzaken in de kamer. Met een beetje onderzoek en eenvoudige aanpassingen , kunt u voorkomen dat voortijdige uitval van de ventilator lampen en herstellen gestage verlichting in uw kamer. Bedradingaansluiting

Als uw plafond ventilator licht flikkert wanneer u het in-of uitschakelen via de lichtschakelaar of de afstandsbediening , kunt u een bedrading probleem. Controleer de bedrading naar het plafond en wand controles zodat de draden niet gedraaid , wat soms kan leiden tot een ontkoppeling. Daarnaast inspecteren de doos in de buurt van de basis van het plafond ventilator eenheid om te bepalen of de ontvanger is defect .
Gloeilamp

Met behulp van compacte fluorescerende lampen kunnen ook fan veroorzaken lichten te flikkeren . Roterende bladen van de ventilator produceren sterke trillingen , die de elektronica in de spaarlamp beïnvloedt. Hierdoor verstorende beweging veroorzaakt CFL flikkeren of helemaal niet meer . Utility bedrijven bieden speciale CFL lampen die gebruikt kunnen worden in ventilator verlichting en andere trillende apparaten . Bovendien , de Universiteit van Florida stelt dat add-on verlichting voor plafondventilatoren zijn vaak alleen compatibel met toestellen van hetzelfde merk . Double-check fabrikant specificaties om ervoor te zorgen dat uw verlichting zal werken met uw ventilator .
Lichtpunt

Wanneer de onderkant van de lamp en de basis van de licht socket fan's zijn niet aan te raken , flikkeren kan leiden . Schroef lamp de ventilator om te zien of deze is vastgeschroefd te strak of los aan het plafond armatuur . Inspecteer de onderkant van de lamp om te zien of het soldeer - het zilver gedeelte in het midden van de basis - ziet er versleten of vervormd . Lampen kan beginnen te functioneren wanneer het tabblad messing aan de basis van de armatuur is niet in slaagt om elektrisch contact met het soldeer op de gloeilamp te maken. Stel het tabblad messing op de bodem van het licht socket van de ventilator dus dat is onder een hoek van ongeveer 20 graden en kan het soldeer bereiken .
Waarschuwingen

Schakel de macht om de lichten voordat u probeert reparaties aan de ventilator lamp of bedrading systeem . Het verlaten van de stroom kan ernstige veiligheidsrisico's opleveren . Dit geldt vooral als je gebruik maakt van hulpmiddelen zoals een tang of schroevendraaier te repareren of aan te passen onderdelen in het licht socket . Nationaal syndicated columnist Tim Carter raadt het uitschakelen van de stroomonderbreker als extra voorzorgsmaatregel .

Hoe zien of een plafond ventilator is kapot

Zoals elk apparaat , plafondventilatoren slijten en uiteindelijk moeten worden vervangen. Wanneer een ventilator aan het plafond is doorbroken , betekent dit dat het niet goed werkt . Sommige plafondventilatoren geworden gebroken meer te repareren en vervangen moeten worden . Dit geldt vooral voor fans met uitgebrande motoren. Andere plafondventilatoren kunnen worden bevestigd als slechts een deel

Meer dan ooit