Huis Tuin

Huis Tuin

De Hoogste score Ceiling Fans

Hoewel plafondventilatoren zal niet vochtigheid te verminderen of luchttemperatuur te verlagen , ze helpen circuleren lucht en zorgen voor een verfrissende bries . Deze eenvoudige apparaten toe te voegen een kosten - en energie - efficiënte accent op centrale koelsystemen en helpen handhaven van een comfortabele omgeving in een gematigd klimaat . Hoewel het is aan de consument om de beste plafondventilator voor haar bijzondere situatie te bepalen , hoge ratings van professionele organisaties helpen om de keuze een beetje makkelijker. Populaire merken

Als consumenten vaak stemmen met hun dollars , is het soms de moeite waard om de meest populaire plafondventilator keuze te maken tussen het publiek mee . In een test van 19 plafond ventilator modellen , de onafhankelijke testen van het product organisatie Consumer Reports geïdentificeerd Hampton Bay Harbor Breeze en Hunter als de meest populaire merken onder consumenten . In hetzelfde rapport , het agentschap opgemerkt dat 52 - inch diameter fans waren de meest populaire grootte .
Prestaties

Onafhankelijke ventilator aan het plafond en de verlichting retailer Hansen Wholesale noemt de Energy Star - gekwalificeerde Emerson Midway Eco de " meest efficiënte plafondventilator ooit . " Deze ventilator is 300 procent meer energie - efficiënter dan de volgende beste aanbod in zijn klasse . Hetzelfde bedrijf raadt de Casablanca Atria voor pure kracht . Deze 68 - inch ventilator beweegt 9.000 kubieke meter lucht per minuut , terwijl nog en stil blijven . Hansen werft de robuustheid van Casablanca 's Heritage outdoor model , merkt de mogelijkheid om elementen, zoals regen en sneeuw te weerstaan ​​.
Style

De professionele design liefhebbers bij Apartment therapie geven de Artemis model ventilator aan het plafond van Minka Aire hoge punten voor stijl . Dit hout - bladige ventilator heeft verschillende bladen die wikkel rond de lamp voordat naar buiten gebogen . Voor kleinere ruimtes , dezelfde beoordelaars bevelen het futuristische ontwerp van Serien Lighting Propeller ventilator. Voor klassieke stijlen , Apartment Therapy werft de zwarte Harbor Breeze Klassiek model ventilator aan het plafond , terwijl Hansen raadt de witte Casablanca Panama. Hansen prijst ook de ultra - moderne Casablanca Stealth , en merkt het slanke , gekantelde - blade stijl.
Overwegingen

Ongeacht wat de ratings zijn , elke individuele ruimte oproepen tot een ander type ventilator aan het plafond . Consumer Reports beveelt 42 - inch ventilatoren voor kamers tussen 144 en 225 vierkante meter en 52 - inch fans voor de kamers van 225 tot 400 vierkante meter . De Amerikaanse Environmental Protection Agency moedigt consumenten aan twee kleine ventilatoren voor kamers langer dan 18 meter te gebruiken. Fans met de EPA 's Energy Star label opereren ongeveer 50 procent efficiënter dan fans zonder het etiket .

Instructies voor de Plafondventilator Hampton Bay installeren

Hampton Bay plafondventilatoren zijn de meest populaire plafondventilatoren verkocht. Ze staan ​​bekend om hun stijl en duurzaamheid . Het installeren van een Hampton Bay ventilator aan het plafond is vrij eenvoudig , maar je moet een basiskennis van het plafond ventilator installatie. Voor bijkomende vragen , neem dan contact op met uw plaatselijke Home Depot ; ze zijn een grote retailer van Hamp

Meer dan ooit