Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Appliance Repair >>

DIY Kenmore Oven Ronde Ignitor Replacement

Kenmore gasovens hebben twee branders , gelegen op de top en de bodem van de oven. Elke brander heeft zijn eigen ontsteker , die verscheidene vonken dat de door de pits ontbranden wanneer ze in contact komen met het produceert . Ontstekers zijn verkrijgbaar in twee stijlen , rond en vierkant , hoewel beide ontstekers functie en hechten aan de branders op dezelfde manier . Veel Kenmore assortimenten vervaardigd door Whirlpool maken gebruik van een ronde ontsteker , terwijl de modellen vervaardigd door Frigidaire zijn uitgerust met vierkante ontstekers . Ronde ontstekers zijn verbonden met de brander , zodat het brandersamenstel moet ook worden vervangen als de ontsteker mislukt . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon meer instructies
1

Schakel het bereik breaker in uw huis de belangrijkste dienst paneel . Kopen van 2

Open de ovendeur , en dan klapt u het scharnier sloten , die zich op de scharnieren . Sluit de deur van het braden - stop-stand en til de deur omhoog en van de range.

Verwijder 3 het onderste paneel van de oven door de schroeven aan de achterkant van de panel , en vervolgens op te tillen het paneel omhoog en uit het assortiment. Sla deze stap over als u het vervangen van de ruzie ontsteker .

Verwijder de 4 schroeven waarmee de brander schild , en verwijder de brander schild .
5

Verwijder de montage schroeven aan de voor-en achterzijde van de brander , en trek de brander weg, zodat de ontsteker kroonsteentje toegankelijk is.
6

Trek de draad connector van de ontsteker terminal , en dan te verwijderen en de ontsteker gooi .
7

Sluit de kabel aan op de aansluiting van de nieuwe ontsteker en installeer en zet de nieuwe brander montage , met behulp van de schroeven die u hebt verwijderd in stap 5 .
8

Vervang de brander schild , met de schroeven die u hebt verwijderd in stap 4 om het vast te zetten .
9

Vervang het onderste paneel van de oven , als het vervangen van de bakken ontsteker .

10

Til de ovendeur op een hoek van 45 graden , en plaats vervolgens de scharnieren in het scharnier slots. Open de deur volledig en verplaats het scharnier sluizen naar de deur te vergrendelen . Sluit de ovendeur .
11

Herstel de kracht van het assortiment .

Kenmore Gas Oven Geeft een deur Locked Error

Sommige Kenmore gasovens zijn voorzien van een zelfreinigende functie , waarbij de oven deursloten en de oven reinigt zichzelf . U kunt de ovendeur niet openen tot de zelfreinigende cyclus voltooid en de oven is afgekoeld. Dit voorkomt dat u het inademen van rook of brandende jezelf. Als de oven nog steeds weigert te ontgrendelen nadat de cyclus is voltooid , zou u een probleem met de zelfreinigen

Meer dan ooit