Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Appliance Repair >>

Kenmore Belt -Drive Washer Clutch Assembly

De grote plastic agitator gelegen in het centrum van de trommel uw Kenmore wasmachine 's vereist een koppeling assemblage te draaien en te roeren tijdens het reinigen cycli. Als het roerwerk niet te draaien of schudden , betekent dit dat de koppeling defect . U moet de koppeling montage te vervangen door een nieuwe koppeling monteren om deze storing te repareren . Dit vereist wel een gedeeltelijke demontage van de wasmachine , maar de demontage is gering en niet de hulp van een reparateur nodig heeft om de reparatie uit te voeren . Wat je nodig hebt
Flathead schroevendraaier
Doppenset
Toon meer instructies
1

Wrik het kapje van de bovenkant van het roerwerk aan de binnenzijde van de wasmachine trommel met een platte schroevendraaier . kopen van 2

Pak de barrière in de agitator en trek deze omhoog en uit met een tang .

Verwijder 3 de bout aan de onderkant van de roerwerk met een zeven - zestienden - inch socket driver , til de agitator uit trommel van de wasmachine .
4

Koppel het netsnoer uit het stopcontact .
5

Verwijder de schroeven aan de voorkant van de bedieningsconsole met een schroevendraaier , dan kantelt de console omhoog en uit de weg .
6

Haal de deksel - schakelaar elektrisch kabelboom vanaf het bedieningspaneel .
7

Toon de steunen in de openingen aan de bovenzijde van het dekselpaneel . Druk op de beugels met een schroevendraaier en kantel de voor-en zijpanelen doorsturen naar interne onderdelen van de wasmachine bloot .

Verwijder 8 de bouten die pomp en de motor van de machine vast te houden aan het chassis met een socket en ratel , leg dan de pomp en de motor aan de kant .
9

Kantel het chassis machine rug tegen de muur en verwijder de bouten die de overdracht vast te houden aan het bad van steun. Schuif de transmissie uit het chassis .
10

Schuif de koppeling montage van de roeras op de transmissie , schuif de vervangende koppeling montage op de as .
11

Zet de wasmachine in de omgekeerde volgorde .

Hoe de zoemer te bevestigen op een Frigidaire stapelbare wasmachine /droger

De Frigidaire stapelbare wasmachine en droger combinatie heeft een zoemer voor uw droger en een voor de wasmachine in de gedeelde bedieningsconsole geïnstalleerd . Een zoemer afgaat als de wasbeurt is voltooid ; de andere laat je weten je kleren droog zijn. Wanneer een van de buzzers of beide niet werken , dan kunt u vergeet een lading van wasserij . Dit kan leiden tot beschimmelde kleren die je w

Meer dan ooit