Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Appliance Repair >>

Wat te zetten op roestvrijstalen Krassen op mijn Koelkast

RVS geeft een elegante uitstraling aan uw keukenapparatuur ? . De glimmende buitenkant zal fleuren de ruimte en maak indruk op uw gasten. Roestvrij staal ziet er geweldig uit , totdat je het krabben . Eenmaal bekrast, de finish wordt ontsierd en ruïnes van de uitstraling van het hele apparaat . Zodra u de schade te herstellen , zal het weer er bijna zo goed als nieuw . Ken uw Appliance

Niet alle roestvrij staal is gelijk geschapen . Vlakte , ongecoat RVS is het makkelijkst te repareren . Als u roestvrij staal of een coating die vingerafdrukken weerstaat hebben gesimuleerd , zal je een moeilijke tijd het herstel van de ondergrond hebben . Als u niet weet wat uw toestel is bedekt met , raadpleegt u de gebruikershandleiding of neem contact op met de fabrikant . Als het iets anders dan ongecoate roestvrij staal, moet u ook naar de fabrikant voor krasverwijdering advies raadplegen .
Schuren

U kunt de krassen te behandelen door het schuren van de apparaat . Gebruik schuurpapier of schuursponsjes die variëren tussen 80 en 120 grit. Zorg ervoor dat zand met het graan , zodat je niet meer schade veroorzaken . Blijf schuren totdat de krassen zijn verdwenen. Het kan zijn dat het zand het meerdere malen , met steeds grover schuurpapier , om de krassen volledig te verwijderen . U kunt oefenen op een verborgen deel van het apparaat eerst of je het goed doet .
Polijsten

Zodra de krasjes worden verwijderd , u moet het gehele paneel poetsen om zijn glans te herstellen. Doe gewoon een schar van roestvrij staal Pools op een niet-pluizende microfiber doekje en breng het aan de bekraste paneel om het terug naar zijn vroegere glans brengen . RVS polish is ook verkrijgbaar in spray vorm op apparaat dealers en online .
Reparatieset

U kunt een roestvrij - stalen reparatieset online of in veel winkels kopen . Deze kits hebben alles wat u nodig hebt om uw stalen apparaat er zo goed als nieuw.

Hoe de deurslot vervangen op een Whirlpool Cabrio Dryer

De grendel deur in een Whirlpool Cabrio automatische droger houdt de deur goed gesloten wanneer de droger loopt. De deur staking op het kozijn klikt goed aan op de deurklink . Als de deurklink breekt of anderszins in gebreke blijft , zal de droger aanvoelen dat de deur niet volledig is gesloten , te voorkomen dat het lopen . Vervang de kapotte deur vangst met een nieuw vervangend onderdeel om een

Meer dan ooit