Huis Tuin

Huis Tuin

Spinning Problemen met een Frigidaire Wasmachine

Frigidaire wasmachines zijn te vinden in huizen over de hele wereld, omdat ze bieden mensen een manier van het snel krijgen van hun kleding schoon . Als u hebt draaien problemen met uw Frigidaire wasmachine , er zijn een paar dingen die je zou moeten controleren voordat u belt in een reparateur . Problemen met de roerder en de balans van het apparaat zijn de meest voorkomende . Agitator

De agitator is het stukje plastic in het midden van de mand die de kleding duwt naar beneden in het water . Als uw roerwerk los zit of gebroken , zal de kleding in de wasmachine korf niet goed circuleren door het water . Dit kan ook leiden tot rammelen in de wasmachine terwijl de kleding is in het midden van een cyclus .
Balance

Het saldo van de eenheid is belangrijk omdat het centreert de wasmachine terwijl de kleding draait. Controleer de balans van het toestel met behulp van een niveau . Als de wasmachine is onevenwichtig , met een schroevendraaier de schroeven los die de voeten op zijn plaats op de onderkant van het apparaat . Plaats het niveau horizontaal en verticaal en de voeten te stellen totdat de wasmachine wordt gecompenseerd .
Loads

De manier waarop je kleding te laden in de wasmachine is een belangrijk onderdeel van de wascyclus . Zorg ervoor dat u niet de wasmachine overbelasten. Als u de wasmachine overbelasten, zal de kleding naar de ene kant van het toestel en klop de wasmachine uit balans. Verdelen de kleding voor het apparaat voordat u de cyclus te starten .
Macht en onderdelen

Als uw wasmachine krijgt niet enige macht , zal het niet kunnen draaien op . Controleer de voedingskabel naar het apparaat voor eventuele rafels of breekt. Zorg ervoor dat het netsnoer is aangesloten op het stopcontact in uw huis. Als het apparaat stroom krijgt , maar de wasmachine draait niet , je hebt een intern probleem dat een professional moet diagnosticeren.

Toegang krijgen tot de verdamper in een GE- koelkast met een Bottom Freezer

General Electric produceert diverse diepvries -on- bottom , of bottom- gemonteerde - vriezer, koelkast modellen voor residentiële klanten . De ventilator verdamper in het vriesvak van de koelkast circuleert koele lucht door de binnenkant van het apparaat . Als de diepvries of vers voedsel compartimenten in een GE- koelkast met een bodem vriezer niet goed koelen , kan de verdamper ventilator worden

Meer dan ooit