Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Appliance Repair >> Content

Wat zou het probleem zijn als mijn Electric GE Range Oven Switch werkt niet

? General Electric elektrische ovens hebben een aantal componenten die een probleem met een switch kunnen veroorzaken . Problemen wat het probleem zou kunnen zijn , zodat u kunt dan op te lossen. Gebroken Fuse

Elke GE elektrische actieradius heeft een zekering die zich onder de kookplaat , maar de locatie kan variëren afhankelijk van het model en het jaar werd ontworpen . Als de zekering kapot is , zal de schakelaar niet aan de oven . Om te bepalen of de zekering intact is , verwijderen en te inspecteren . Verbrande zekeringen zwart of donkerbruin , terwijl intact zekeringen solide en transparant met geen gebroken glas zal verschijnen .
Gebroken Branders

Als de schakelaar voor een brander isn ' t werkt, maar aparte schakelaars werken voor alle andere branders , is het waarschijnlijk dat de brander een fout heeft begaan . In dit geval , de aanschaf van een nieuwe brander en installeer het door het uittrekken van de gebroken brander en op de nieuwe in het stopcontact.
Gebroken Socket

Als de brander nog steeds niet werken , is het waarschijnlijk dat de socket een fout heeft begaan . Om het te vervangen , verwijdert u de brander en leg het opzij . Verwijder vervolgens de aansluiting door het losschroeven van het assortiment. Schuif de nieuwe socket op zijn plaats en draai de schroeven vast . Vervang de nieuwe brander en test de schakelaar om te zien of het werkt .
Defecte Bedrading

In sommige gevallen , de schakelaar kan de oorzaak van het bereik niet werkt zijn. Bepaal dit door contact van een professional om de elektrische stroom te testen nadat u de schakelaar aan of door de vaststelling van alle andere zaken omdraaien . Als de schakelaar blijft niet werken , is waarschijnlijk een schakelaar verbroken . Koop een vervangende switch rechtstreeks van GE of een retailer .
Macht Issues

controleren
altijd om ervoor te zorgen dat uw oven is voorzien van stroom . Het is niet genoeg om dat de oven is aangesloten , echter, zoals de uitlaat kan gebroken . Sluit een ander apparaat in het stopcontact om te zien of het heeft macht . Zo niet , is het probleem met de uitlaat of uw huis zekering systeem .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1002052050.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.