Huis Tuin

Huis Tuin

Vervangen van de ovendeur Scharnier voor een Frigidaire Model FGF378WCCA

De Frigidaire FGF378WCCA is een vrijstaande gas oven is speciaal ontworpen voor gebruik in woningen . De ovendeur wordt vastgehouden door een paar scharnieren de oven frame. Als een van de scharnieren breekt, zal de ovendeur niet goed zitten . Verwijder de defecte of kapotte scharnier en te vervangen door een nieuw onderdeel om uw Frigidaire FGF378WCCA oven goed werkt . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon meer instructies
1

volledig Open de ovendeur . Kopen van 2

Verwijder de schroeven in de buurt van de scharnieren in de ovendeur .

Sluit
3 de ovendeur totdat deze stopt in de kwart- open positie . Trek de deur uit de buurt van de scharnieren om het te verwijderen .
4

Wrik de scharnierkappen uit elk scharnier met de platte schroevendraaier .
5

Druk op de scharnieren in de oven om ze los te maken . Trek de scharnieren via de openingen aan de voorzijde van de behuizing te verwijderen.
6

Schuif de nieuwe scharnieren in de gaten de oude scharnieren werden uit . Plaats de scharnieren , zodat het lange deel is in de oven en het korte gedeelte uitsteekt .
7

Vervang het scharnier covers. Druk op de covers om ze vastklikken .
8

Schuif de ovendeur op de scharnieren . Open de deur volledig . Plaats de schroeven naast de scharnieren .

Hoe te installeren een Front Vilt Strip op een Hotpoint Dryer

Hotpoint automatische drogers worden vervaardigd door de General Electric Company in zowel gas-en elektrische modellen . Elke voorlader model is uitgerust met een front vilten strip die ervoor zorgt dat de trommel goed uitgelijnd . Als het voelde strip is beschadigd of defect is, zal de trommel draait niet soepel . Een mogelijk teken van een defecte voorste voelde strip is een hoge toon wanneer de

Meer dan ooit