Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Appliance Repair >> Content

Hoe te installeren de Whirlpool Droger Kit Nummer 279816

Whirlpool produceert droger kit nummer 279816 die bestaat uit een thermische cut -off zekering , een maximaalthermostaat en een jumper . Wanneer de droger warmte een onveilige temperatuur bereikt , de thermische cut-off zekering breekt de elektrische aansluiting op het verwarmingselement . De maximaalthermostaat doet hetzelfde . Indien een van deze onderdelen falen, de droger zou te heet worden en vormen een brandgevaar . Bij het vervangen van een van de onderdelen uit de kit , moet u beide te vervangen om ervoor te zorgen uw droger veilig blijft . Wat je nodig hebt
schroevendraaier of moersleutel set
Toon meer instructies
1

Haal uw droger uit het stopcontact of schakel stroomonderbreker in de belangrijkste zekeringkast van de droger . Trek de droger van de muur om de ventilatie kanaal .

Draai 2 de schroeven waarmee de buis klem aan de droger . Trek de ontluchting kanaal van de achterkant van de droger . Trek de droger verder van de muur tot je achter de droger te krijgen .

Verwijder 3 de zeskantschroeven die het achterpaneel op de droger . Verwijder het paneel en leg het opzij , waardoor de ventilator behuizing en de uitlaat behuizing.
4

Trek de twee connectoren van de thermische cut - off zekering vervangen op de linker bovenkant van het ventilatorhuis . Verwijder de zeskant schroef waarmee de thermische zekering aan de behuizing . Trek de thermische zekering van de blower behuizing .
5

Installeer de nieuwe thermische zekering aan de zijkant van de behuizing. Maar de zekering met de schroef die u hebt verwijderd uit de oorspronkelijke thermische zekering . Duw de connectoren die zijn verwijderd uit de oorspronkelijke zekering op de nieuwe zekering .
6

Trek de draad los van de oorspronkelijke maximaalthermostaat zich aan de linker onderkant van het ventilatorhuis . De thermostaat wordt het verwarmingselement direct onder de thermostaat bevestigd . Trek de thermostaat de verwarming element en uit het ventilatorhuis .

Sluit
7 de nieuwe thermostaat aan de zijkant van het ventilatorhuis . De vervanging thermostaat kan niet direct aangesloten op het verwarmingselement , dus je moet het vast met de twee schroeven waarmee de Whirlpool droger kit kwam .
8

Bevestig de draad connector u getrokken uit de oorspronkelijke thermostaat de top terminal op de vervangende thermostaat . Zet de jumper connector , voorzien van de kit , op de onderkant terminal van de thermostaat . Schuif het andere uiteinde van de brug op de linker aansluiting van het verwarmingselement naar het verwarmingselement aansluiten op de thermostaat .
9

Plaats het achterpaneel op de droger . Sluit de ontluchting kanaal naar de droger vent en de macht opnieuw te verbinden met uw droger .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1002051910.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.