Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Appliance Repair >> Content

Hoe maak je een deur Schakel een Kenmore Microwave Oven Vervang

Meest Kenmore magnetrons hebben een deur vergrendeling schakelaar die de magnetron niet meer werkt als de deur open is . Als of de schakelaar of de deur klink breekt, zult u niet in staat om uw magnetron gebruiken totdat het defecte onderdeel vervangen . Voordat u een nieuwe switch te installeren , zorgen dat het , en niet de klink , is de component die is defect. Anders kan je uiteindelijk het vervangen van de verkeerde component en niet repareren van de magnetron . Schakelaar Basics

De in elkaar grijpende deur schakelaar op een Kenmore magnetron is een fundamentele veiligheids- component die de magnetron gaat aan en uit , afhankelijk van de positie van de deur . De magnetron kan alleen werken als de deur gesloten is en de schakelaar wordt vergrendeld . De schakelaar is meestal zwart en ongeveer een centimeter lang . Het is meestal bevestigd aan een beugel tegenover de grendel , die aan de binnenkant van de deur . Op het gezicht van de schakelaar zijn metalen uitsteeksels of terminals die op de vergrendeling in ingangshavens passen wanneer de deur gesloten is . Bepaalde Kenmore magnetrons hebben maar liefst vier deurschakelaars , en een ieder moet goed werken voor de magnetron te bedienen wanneer de deur gesloten is .
Test de Switch

Test een deurschakelaar waarvan u vermoedt dat slecht is om te bevestigen dat het voorafgaand aan het vervangen van het is gebroken . Haal de stekker van de magnetron . Verwijder harnas of plastic behuizing van de switch door het indrukken van de vergrendeling tabblad hendel aan de zijkant en het opheffen van het harnas uit de buurt van de terminals. Zet een multimeter een weerstand schaal van Rx1 . Sluit een draad aan elk van de switch twee tanden zodat een draad is verbonden met de gemeenschappelijke ( COM ) aansluiting en de andere leiding wordt de normaal open ( NO ) aansluiting verbonden . De multimeter moet een lezing van oneindigheid te laten zien om aan te geven dat de schakelaar open . Druk aandrijving van de switch tot u een klik hoort . Controleer de multimeter voor een weerstand lezing van nul . Als u geen klik hoort of krijgen een andere weerstand dan nul lezen , dan is de schakelaar defect en moet worden vervangen .
Vervang de Switch

met uw magnetron nog unplugged , ontlaad de hoogspanning condensator om elektrische schokken te voorkomen . Doe dit door een goed geïsoleerde schroevendraaier en raken aan elk van de switch terminals een tegelijk . Houd de schroevendraaier op de terminal voor ongeveer vijf seconden . Wees niet ongerust als je een luide knal te horen ; dit is normaal. Herhaal de procedure tot alle aansluitingen van de schakelaar is bevrijd . Controleer of de nieuwe schakelaar is de identieke grootte en heeft dezelfde configuratie van de terminal en de huidige rating als de oude. Draai de schroeven van de bestaande schakelaar , maak de draden en til de uitschakeling . Bevestig de draden aan de nieuwe schakelaar op de juiste aansluitingen , lijn de schakelaar met de vergrendeling en draai de schroeven tot de schakelaar goed vastzit .
Klink

elke keer dat je problemen hebt met een deurschakelaar te ervaren , te inspecteren eerst de vergrendeling. Als de vergrendeling los zit of beschadigd is, zal de schakelaar niet in staat zijn om verbinding te maken , en de magnetron werkt niet . Verplaats de vergrendeling vast door de schroeven indien blijkt uit plaats of vervang de klink als het is gebroken .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1002051778.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.