Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Appliance Repair >>

Hoe te Wire Ecoflam

Bedrading van de kachel of ketel vereist elektrische training , maar als je weet je weg in een circuit , moet u in staat aan te sluiten op een Ecoflam brander zelf . Bij het opzetten van een verwarmingssysteem , elektriciteit is de laatste stap . Dus zorg ervoor dat je de ketel bevestigd en voorzien van de branders en ventilatiekanalen voordat u de bedrading beginnen. De ketel handmatig verbinding maken met uw rookkanaal , om een ​​optimale luchtdoorvoer garanderen . Wat je
Terminal block
Stroomkabel
Thermostaat capillaire draden
Kabelklemmen
Phillips -schroevendraaier nodig
Tangen
Toon meer instructies
1

Zoek klemmenstrook van de ketel , meestal gelegen op de brander naar de achterkant , in de buurt van het einde dat zou worden naar de muur . Klik opwaartse open het voorpaneel en hoek het op 90 graden , zodat u de binnenkant van het mechanisme kan zien evenals de aansluitingen op de voorste .

Connect 2 de voedingskabel naar de belangrijkste doos . De stroomkabel wordt zwart en dikker dan de andere akkoorden die u te zien , verdeeld in drie slanker uiteinden die al los moet worden aangesloten op de voorste . Draai de bouten op die verbinding , met een tang . Schuif vervolgens de draad onder een van de centrum klemmen en in de kabeldoorvoer verst aan de rechterkant. Gebruik een kleine kruiskopschroevendraaier om de kabelklem vast , nadat u de draad door heeft beveiligd .

Sluit 3 de resterende thermostaat capillair draden , volgens hun gekleurde code . Elk draadeind moet een kleur die overeenkomt met die van een ingang. Elke draad moet door middel van een kabeldoorvoer door te geven , en ze moeten individueel worden vastgeklemd . Geen draad moet los zijn zonder een klem .

Controle 4 de kabels om te controleren of alles is aangesloten en er zijn geen losse eindjes . Eens in de draad is aangesloten , moet u ze elke slap genoeg zijn om de sluiting van de apparaten kan omgaan . Indien getrokken te strak , kan de kabels trekken , wat leidt tot een kortsluiting . Double-check alles in deze stap vermeld voordat u de stroom inschakelt .

Hoe maak je een Loose Ariens Sneeuwblazer Choke Lever Problemen

Ariens sneeuwfrezen komen in zes modellen , waarvan er vijf gas aangedreven , allemaal ontworpen voor het verwijderen van sneeuw in extreme omstandigheden . Op gas aangedreven sneeuwblazers , wordt de choke gebruikt om af te snijden de luchttoevoer naar de motor koud voordat u het programma start , waardoor het makkelijker voor het gas in de verbrandingskamer te ontsteken . Als de choke niveau hen

Meer dan ooit