Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een nuldraad Identificeer in een Drie - Prong Vaatwasser Cord

Na verloop van tijd , moet u drie - polige stekker van uw vaatwasser , die is gelegen aan het einde van het netsnoer te vervangen. De stekker kan worden beschadigd als gevolg van water verzadiging , klein ongedierte kauwen door de draden of andere slijtage. Een drievoudige snoer heeft een witte , een zwarte en een groene draad . De neutrale witte draad aangesloten op de grotere schuimspaan riek , de zwarte stroomdraad wordt aangesloten op de kleinere schuimspaan riek , en de groene draad hecht aan de cilinder - vormige uitsteeksel . Wat je nodig hebt
Draadsnijtangen
Stanleymes
Replacement plug
kruiskopschroevendraaier
Toon meer instructies
1

Haal de vaatwasser netsnoer uit het stopcontact. Knip het snoer met kniptang in de buurt van de basis van de drie - polige stekker .

Maak 2 een 2-inch gesneden aan het uiteinde van het snoer met een mes . Trek elk van de drie draden van het snoer behuizing.

Gebruik 3 de kniptang de strip functie om weg te scheren een centimeter van elke draad behuizing aan de koper of aluminium draad bloot .
Goedkope 4

Zoek de neutrale draad, die een witte behuizing heeft . Schuif de neutrale draad van de blootgestelde metalen tussen de metalen klemmen van de breedste uitsteeksel in de vervangende stekker. Draai de schroef met de klok mee om de klemmen boven de neutrale draad vast .
5

Match de zwarte draad met de dunste uitsteeksel en de groene draad op de cilinder - vormige uitsteeksel . Draai de klemmen op dezelfde wijze als de nuldraad .

Hoe maak je een hogedrukreiniger Pomp Downloader Aanpassen

hogedrukreiniger pompen zijn uitgerust met een verstelbare klep bekend als een downloader , of een losser op sommige modellen . De klep kan strakker of losser worden aan verschillende druk eisen te voldoen . Vrijwel alle druk wassen en reinigen van apparatuur zal een lijst van de maximale druk ratings op het apparaat , maar ook in de handleiding. Gebruik de pomp downloader niet aanpassen totdat u

Meer dan ooit