Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Appliance Repair >> Content

Hoe de hogedrukreiniger drukregelaar verwijderen

het verwijderen , repareren of vervangen van de drukregelaar op een hogedrukreiniger kan moeilijk zijn . De componenten van de klep kan worden versleten tijdens het gebruik en elk onderdeel moet handmatig worden aangepast nadat de werkzaamheden worden verricht om topprestaties van uw hogedrukreiniger te garanderen. Wat je
Hogedruk tip
Wrench
Pressure metereenheid
Vice grips en hamer ( optioneel ) nodig
Toon meer instructies
1 < p > Installeer een hogedruk- tip op de hogedrukreiniger . kopen van 2

Zoek de moer aan de bovenzijde van de drukregelaar . Kies een sleutel van de juiste grootte , en verwijder de moer met een linksom draaiende beweging . Plaats de moer aan de kant. Als de moer wordt gestript , kunt u griptang en een hamer te gebruiken om het hefboomeffect te verkrijgen . De moer moet mogelijk worden vervangen in deze zaak en kan worden verkregen bij een ijzerhandel .
3

Draai de druk instelknop tegen de klok in totdat het volledig is verwijderd . Zet de knoop opzij. Deze knop wordt meestal vervaardigd uit kunststof.
4

Verwijder de ring en de lente tot de zuigerstang bloot en moeren dat de drukregelaar op zijn plaats houden .
5

Slide een moersleutel over de borgmoeren zodat de twee moeren stevig vast in dezelfde positie en kan niet bewegen onafhankelijk van elkaar.
6

Vervang de wasmachine en de lente .
7 < p > Bevestig een drukmeter samenstel aan de drukslang . De montage moet worden geplaatst tussen de pomp en de slang , zodat u de meter kunt visualiseren , terwijl het activeren van de wasmachine en het aanpassen van de componenten.
8

Zet de waterkraan .
9 < p > Druk op de trekker van het pistool totdat alle lucht wordt uitgeworpen uit de slang en water uit .
10

Schakel de hogedrukreiniger .
11

trekker van het pistool een keer met inachtneming van de manometer . Draai het voorjaar als nodig is. Doorgaan triggering het pistool en het aanscherpen van de lente tot de stijging van de druk varieert tussen de 6 en 9 procent wanneer de trekker wordt ingedrukt . Als dit bereik niet kan worden bereikt , draai de borgmoeren en herhaal de procedure .
12

Druk op de trekker 20 keer in te breken in de losser . Controleer de druk en herhaal stap 11 als dat nodig is.
13

Vervang de instelknop en moer .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1002051672.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.