Huis Tuin

Huis Tuin

Mijn KitchenAid Vaatwasser deur opent tijdens Cycles

Een KitchenAid vaatwasser deur die uitkomt tijdens cyclus verhindert een goede werking van het apparaat en dient als een punt van uitgang voor water , wat resulteert in schade en dure reparaties aan de gebieden rond de vaatwasser. De deur kan vliegen open , terwijl het apparaat in gebruik is voor een van verschillende redenen , maar de meeste van de problemen is relatief eenvoudig en goedkoop. Een storing in het deurslot of scharnier , onjuiste plaatsing van het apparaat of een versleten deurdichting zijn enkele van de oorzaken van een defecte deur . Deurklink

Een deurklink falen kan een KitchenAid vaatwasser deur veroorzaken open tijdens cycli. De deur vergrendeling houdt de deur stevig gesloten om te voorkomen dat het toestel verlaten . Als de blokkering is defect , gebroken of versleten , is het niet gesloten blijven . Terwijl de vaatwasser start niet als de deurklink niet volledig bezet , zodra de machine in bedrijf is een defecte deur vergrendeling zorgt ervoor dat de deur te openen .
Deur Scharnier

Een defecte deur scharnier kan ook leiden tot de deur van de vaatwasser tijdens cycli worden vrijgegeven . De scharnieren zijn net zo belangrijk als de vergrendeling in de deur gesloten houden . Overmatige ruwheid , zoals verhuur van de daling deur openen of het leggen van zware voorwerpen op de open deur , los van de scharnieren of zorgt ervoor dat ze te buigen of vervormen .
Vaatwasser Plaatsing

de plaatsing van de vaatwasser kan leiden tot ontlading van de deur tijdens de werking . Als het apparaat niet goed is geplaatst tussen de vloer en aanrechtblad, kan de deur niet gesloten blijven . Als de vaatwasser te strak wordt ingediend , kan dit ook van de deur van stevig sluiten . Bovendien , als de vaatwasser niet waterpas aan alle kanten , de deur heeft de neiging om te openen tijdens cycli.
Deurrubber

De toestand van de deur afdichting kan bepalen of blijft de deur gesloten tijdens afwascycli . In nieuwe vaatwassers of degenen met nieuw vervangen afdichtingen , kan de deur moeilijk te haken voor een paar weken . Bediening van de machine op de hoogste kookstand helpt de afdichting snel aan te passen aan de deur . Aan de andere kant van het spectrum , als de deur afdichting versleten is , de deur heeft de neiging om open te zwaaien tijdens cycli.
Andere overwegingen

Als een van de vaatwasser deurveren is gebroken , dit belemmert het vermogen van de deur gesloten blijven tijdens cycli. In tegenstelling tot een gelijkmatige verdeling van het gewicht , de deur zwaarder aan een zijde , waardoor de deur ongebalanceerd . Daarnaast worden de bovenste of onderste korven niet goed te zitten in het toestel , die de deur voorkomt blijven tijdens cyclus gesloten .

Mijn droger maakt een schrapend geluid

Wanhoop niet wanneer je een onbekende geluid uit uw droger te horen . Hoewel het zou kunnen wijzen dat een deel draagt ​​, kan het geluid ook dat je nodig hebt om te wijzigen hoe u uw droger te gebruiken. Voer een fundamentele inspectie van het apparaat om te controleren voor de hand liggende problemen . U mag in staat zijn om eenvoudiger kwesties, zoals egaliseren corrigeren , uzelf op de schrape

Meer dan ooit