Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Appliance Repair >> Content

Welke maat Brass Nuts een droger Cord Vervang

? Elektrisch toestel maakt gebruik van een heavy - gauge voedingskabel met drie of vier tanden aan te sluiten op een ronde 220V stopcontact . De zware snoer eindigt bij het ​​apparaat met drie of vier metalen connectors die hechten aan de klemmenstrook in de droger . Elke draad connector bevestiging over een schroefdraad bout op de terminal blok en is beveiligd door een messing moer . De noten zijn typisch 1 /4 inch in diameter, hoewel de bouten te meten op de klemmen zeker te zijn. Het openen van de droger kabinet

koppel de droger altijd alvorens reparatie . Sliding het apparaat naar voren , weg van de muur , kunt u de toegang paneel waar de kabel komt in de kast te komen. Haal de bouten in de dienst paneel aan de achterzijde onderaan en verwijder het paneel . Volg het pad van het netsnoer aan op het klemmenblok in het apparaat waar het snoer hecht aan de bouten .
Verwijderen van het snoer aan de Bouten Meet

De hardware bedrijf de droger aan op de terminal blok schroeft met een moersleutel of een tang. Zodra de moeren los van de bouten , zullen de drie of vier ronde connectoren op de draden schuif direct van de bouten . Meet de binnendiameter van een van de noten of de punt van een bout met een liniaal of meetlint om de precieze maat te bepalen .
Vervangen van het netsnoer
< p > de bestaande netsnoer hecht aan de achterkant van de dienst paneel met een spanning klem . Dit voorkomt dat de kabel niet wordt plotseling opgelicht het klemmenblok . Draai de schroef aan de achterkant van het paneel om de klem te openen en trek de oude stroomkabel . Schuif de nieuwe kabel aan de voorzijde van het paneel en door de klem zodat de draden zich door de rug . Draai de schroef in de klem om het snoer vast te houden.
Aansluiten van het snoer met Nieuwe Nuts

Plaats de drie of vier draadconnectors op hun respectieve bouten op de klemmenstrook op dezelfde wijze de oude stroomkabel is aangesloten . Draai een messing moer over elke bout op de terminal blok en zet het vast met een moersleutel of een tang. Met de elektrische aansluitingen voltooid , sluit de service paneel aan de achterkant van het apparaat en zet hem vast met schroeven . Sluit het netsnoer van de droger om de reparatie uit te voeren .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1002007257.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.