Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Appliance Repair >> Content

Hoe te verwijderen van de Retainer Van de Rewind Vergadering over een Toro Sneeuwblazer

Toro sneeuwruimers maken van de back-breaking taak van het scheppen besneeuwde voetpaden en opritten een ding van het verleden . Veel Toro sneeuwruimer modellen gebruiken een pull -string terugspoelen , of terugslag , montage aan de motor te starten . Als de repeteerstarter storingen of de pull -string breekt, kunt u de montage uit de strooiwagen voor het oplossen van problemen of vervanging . Het terugspoelen samenstel wordt gehouden om de strooiwagen motor met een beugel die moet worden verwijderd om de component. Wat je nodig hebt
Siphon pomp
Duct tape
Gas -safe kan Hex - Hoofd en schroevendraaier
Lock - moer dopsleutel
Toon meer instructies
< br > 1

Verwijder de tankdop en plaats een sifon pomp slang in de brandstoftank . Pomp de brandstof in een gas - veilig kan. Leg een stuk tape over de brandstoftank opening om vuil te voorkomen vallen in de tank terwijl je het uitvoeren van reparaties .

Verwijder 2 de schroeven uit de bovenste lijkwade , met behulp van een hex - schroevendraaier ; het aantal schroeven verschilt per model . Til de bovenste kap van de strooiwagen om de motor en starter assemblages onthullen. Stel de verwijderde kap opzij .

Zoek Goedkope 3 de repeteerstarter montage aan de rechterzijde van de motor . Verwijder de borgmoer vastzetten van de rewind samenstel aan de beugel , met behulp van een lock - moer dopsleutel .

Verwijder 4 de hex -head schroeven waarmee de beugel vast te houden aan de repeteerstarter montage. Trek de beugel van de starter as en zet het opzij .

Trek
5 de rewind assemblage van de starter as problemen op te lossen , repareren of vervangen.
< Br >

From:http://tuin.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1002007224.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.