Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Glow Rod Vervang in een Goodman Gas Heater

Goodman gas kachels werken met een soort ontsteker , algemeen bekend als een gloed staaf, die snel verwarmt tot een hoge temperatuur om het gas te ontsteken . De gloeiingstang is een 1/4-inch in cilinderdiameter wees op de gasklep boven de brander in de kachel. De stang is aangesloten aan de andere kant een stopcontact dat elektriciteit aan de gloeiingstang warmte levert . Als het onderdeel verslijt, zal de kachel niet werken . Het vervangende onderdeel , ook wel bekend als een gloeiontsteker , is verkrijgbaar bij HVAC aanbod winkels . Wat je nodig hebt
Schroevendraaierset
Toon meer instructies
1

Schakel de verwarming uit en wacht tot hij is afgekoeld . Kopen van 2

Trek de elektrische kabel die stroom levert aan het ontstekingssysteem sluit de gaskraan van de brandstofleiding aangesloten op de verwarming . Draai de knop op de lijn met de klok mee .

Verwijder 3 de afdekplaat op de kachel te de gasklep en gloeiingstang boven de brander , gemonteerd bloot .
4

Pak de schroeven in de metalen plaat die de gloeiingstang houden om de metalen drager binnenkant van de kachel . Houd het midden van de gloeiingstang in de ene hand , terwijl de stekker uit het gedeelte met de andere hand . De draden aangesloten op de achterkant van de gloeiingstang fit in een stekker in een stopcontact in de kachel. Trek de stekker aan op de gloeiingstang verbreken .
5

Sluit de nieuwe gloeiingstang op het stopcontact en zet de behuizing tegen de metalen steun . Zet de gloeiingstang aan de steun met de schroeven verwijderd in stap 4.
6

Bevestig de afdekplaat met de schroeven .

Sluit het netsnoer en open
7 de gasklep in de lijn aangesloten op de verwarming .

Hoe maak je een Kenmore Elektrische Gasfornuis Problemen

Een Kenmore elektrische kookplaat bestaat uit vier branders aangesloten op bedieningsknoppen voor het bereiden van voedsel in een steelpan , koekenpan of een ander oppervlak kookgerei . Indien een of meer van de elementen zal niet warm , probeer het oplossen van het fornuis met een eenvoudige diagnostische instrument bekend als een multimeter , die de circuits testen om te bepalen of een element i

Meer dan ooit