Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Luchtreinigers >> Content

Hoe een Ultrasone luchtbevochtiger Clean

Ultrasone luchtbevochtigers bieden een aantal voordelen ten opzichte van conventionele luchtbevochtigers vanwege hun nagenoeg stille operationele geluidsniveau , laag stroomverbruik en de afwezigheid van filters te reinigen of te vervangen . Net als bij elke andere vorm van luchtbevochtiger , een goede reiniging en het onderhoud van een untrasonic luchtbevochtiger zijn de sleutel tot het verhogen van de efficiëntie en de levensduur van het apparaat .
Wat je nodig hebt -witte azijn
Bleach
doek of keukenpapier
Instructions
Dagelijks onderhoud
1 < p > Schakel uit en trek de luchtbevochtiger . Verwijder de vernevelingskop uit de top van de bevochtiger ; Spoel het mondstuk met gewoon water , en wrijf hem met een papieren handdoek te reinigen en drogen.
2 < p > Verwijder het waterreservoir uit het waterbassin en helemaal leeg alle resterende water uit zowel de tank en de bassin . Kan er water in de tank en bekken wanneer de luchtbevochtiger is niet in gebruik kan resulteren in mineraalafzetting opbouw evenals de groei van bacteriën .
3 < p > Laat de watertank aan de lucht drogen , met het water tankdop eraf , voordat het vervangen van de tank op het bekken . Veeg het waterbassin met een schone doek of een papieren handdoek om al het water te verwijderen. Wees voorzichtig bij het ​​afvegen of reinigen rond kwetsbare onderdelen, zoals de water sensor of vernevelaar , als uw luchtbevochtiger heeft dergelijke eigenschappen .
Wekelijks Onderhoud verhuur 4 < p > Voer een diepe reiniging op de luchtbevochtiger op een wekelijkse basis om het apparaat goed te laten werken . Uitzetten en de stekker van de luchtbevochtiger . Verwijder de vernevelingskop . Lege water van zowel de watertank en waterbassin
5 < p > Vul het waterreservoir helft met lauw water en voeg 2 eetlepels witte azijn of 1 eetlepel bleekwater . ; Gebruik nooit schuurmiddelen of wasmiddel te reinigen , want dit kan de luchtbevochtiger beschadigen. Vervang het water tank dop goed en schud de watertank naar de inhoud te mengen . Laat de tank te zitten in een rechtopstaande positie gedurende minstens 20 tot 30 minuten, zodat de azijn of bleekwater water de binnenkant van de tank kan desinfecteren .
6

weer Schud de tank , laat dan het water mengsel out . Spoel de tank met schoon water om de azijn of bleekwater resten te verwijderen , laat vervolgens de tank aan de lucht drogen met het water tankdop eraf voordat u de tank weer in het bassin.
7 < p > Maak een soortgelijke mengsel lauw water en witte azijn of bleekwater in het waterbassin om het bassin te desinfecteren. Laat het bassin te zitten met het water mengsel in het voor 20 tot 30 minuten, dan maak hem leeg en spoel af met gewoon water . Dompel het waterbassin of snoer in water. Veeg de binnenkant van het bekken met een schone doek of keukenpapier om te drogen .

From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-purifiers/1002133696.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.