Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Honeywell HEPA Air Cleaner Reinig

De Honeywell HEPA Air Cleaner is een drie - snelheid luchtreiniger ontworpen om allergenen in de lucht te verminderen . Het heeft ook twee indicatielampjes ; de eerste bochten op wanneer het HEPA-filter heeft onderhoud nodig , de tweede toen de pre - filter moet worden vervangen. Deze luchtreiniger is gemakkelijk te onderhouden en kan in een paar simpele stappen worden gereinigd. Wat je nodig hebt
Honeywell HEPA Air Cleaner
Stofzuiger
stofborstel
Zachte doek
Honeywell universele pre - filter vervangen
Toon meer instructies

1

De Honeywell HEPA filter wordt aanbevolen voor middelgrote kamers ongeveer 14 bij 14 meter . Omdat zo veel lucht wordt getrokken door de zuiveraar kan stof afgezet rond de zuiveraar. Regelmatig stof of opzuigen, de vloer of tapijt rond de Honeywell . Kopen van 2

Schakel de lucht schoner en stekker uit het stopcontact . Draag het om een keuken of andere plaatsen waar de verlichting is goed en de vloer kan gemakkelijk worden gereinigd . Zet de luchtreiniger op een vlakke ondergrond of op de vloer. Schakel de luchtreiniger op zijn kant . Draai de vergrendelknop door linksom te draaien. Verwijder het centrum HEPA-filter samen met de zwarte geweven voorfilter rond de HEPA-filter . Zet ze opzij terwijl je de zaak schoon te maken.
3

De kunststof behuizing heeft ventilatiesleuven waarmee lucht in en uit de zuiveraar. Gebruik een borstel om de ventilatieopeningen schoon te maken. Zuig de losse stof met een zuigslang attachment . Reinig de binnenkant van de behuizing met een zachte doek om stof te verwijderen . Veeg de binnenkant van het deksel . Zorg ervoor dat de ronde afdichting van het deksel is schoon en heeft geen gruis , als dit zegel verzekert stille werking. De harde plastic behuizing kan worden schoongemaakt met een vochtige zachte doek .
4

Het voorfilter vervangen moet worden ongeveer om de drie maanden . Het lampje gaat vaker dan de HEPA licht komen voor service. Deze zwarte mesh filter houdt grotere deeltjes uit de HEPA-filter . Het helpt ook geurtjes . Verwijder voorzichtig de strip bevestigingsmiddelen die houden het voorfilter uiteinden samen . Gooi de oude koolstof voorfilter .
5

De nieuwe carbon pre - filter wordt meestal verpakt in plastic . Open het zorgvuldig. Deze pre - filter is meestal geperforeerd in secties. De secties passen verschillende formaten HEPA- filters . Het pre - filter moeten zorgvuldig in de lengte worden gesneden langs de perforatie die het meest overeenkomt met de breedte van het HEPA-filter . De vervanging filter doos heeft meestal een meet- sjabloon om u te helpen de juiste perforatie vinden . Als de pre - filter heeft geen perforatie , lijn het op zorgvuldig met het HEPA-filter op de juiste hoogte te snijden. Na de pre - filter is gesneden te passen rond het HEPA , zet het opzij met zijn sluitingen .
6

het HEPA-filter of filters reinigen vóór het opzetten van de nieuwe pre - filter . Oude - stijl HEPA-filters zijn verwijderd en vervangen door nieuwe filters wanneer het HEPA -monitor licht kwam . Deze filters duurden een tot drie jaar . De nieuwe stijl van HEPA-filters zijn permanent en kunnen worden gereinigd . Vacuüm deze grote filterpatronen ongeveer twee keer per jaar voor top efficiency .
7

Wikkel het voorfilter rond de schone HEPA- filter of stapel filters . Bevestig de uiteinden van de voorfilter met het bevestigingsorgaan strips . Plaats het HEPA en pre - filters in de plastic behuizing . Plaats het deksel zodat het goed tegen de HEPA-filter . Draai de vergrendeling met de klok mee en draai zodat het deksel goed vastzit. Steek het apparaat in en zet hem aan . Reset de monitor brandt door op de verlichte knop ongeveer vijf seconden ingedrukt totdat het licht uitgaat .

Problemen met een Hunter Air Cleaner

Hunter luchtreinigers zoals de HEPAtech 30.836 kan zuigen onaangenaam en onreine lucht door grote of kleine kamers . Echter, een paar problemen oplossen en onderhoud stappen zijn essentieel voor de prestaties van uw toestel te verbeteren. Verontreinigingen, zoals meeldauw en schimmels gedijen in vochtige gebieden , zodat het houden van gezonde lucht moet een topprioriteit zijn. Voor u een reparati

Meer dan ooit