Huis Tuin

Huis Tuin

Electronic Air Cleaner Onderhoud

Elektronische luchtfilter reinigers zijn enkele van de meest efficiënte eenheden voor het verwijderen van alle soorten van stof in de lucht en puin . In tegenstelling tot papieren filter luchtreinigers , die moeten de filtering medium worden vervangen op een routine-basis , elektronische luchtreinigers hebben metalen schermen en roosters die kunnen worden gereinigd en hergebruikt over en weer . Met behulp van uw vaatwasser

onderhoud voor een elektronische luchtfilter specifiek betekent het schoonmaken van de schermen en roosters . De meeste fabrikanten dat het reinigen plaatsvinden in een vaatwasser , maar controleer je instructieboekje voor specifieke instructies .

De roosters , soms aangeduid als cellen of collector platen , moet op vier omgevallen glazen worden geplaatst om de werkelijke grid borden van uitsteeksels binnen de vaatwasser raken . Gebruik de heetste water instelling , en nooit bloot aan een droogcyclus , omdat dit zal bakken op overgebleven smurrie die niet loskomen in de wascyclus .

Zodra ze klaar zijn wassen , verwijder de roosters van de vaatwasser en veeg ze met een zachte doek om vuil of restjes vuil te verwijderen .
wassen ze handmatig

Zoek een emmer of kuip die groot genoeg is om houd de roosters binnen, voeg dan in 3 /4 kop van een vaatwasmiddel . Vul het bad met warm water , slis de roosters een beetje rond en laat ze weken voor ongeveer 20 minuten . Trek ze er dan met een zachte doek , en veeg het resterende vuil dat nog steeds vasthouden aan de roosters. Spoel grondig onder stromend water of met behulp van een tuinslang .

Volledig te laten drogen voordat u het opnieuw installeren van hen opnieuw in de luchtreiniger . Voor basisroutine schoonmaakonderhoud , van plan op het herhalen van deze cyclus om de drie maanden of zo .

HEPA Stofzuigers

Veel stofzuigers hebben nu HEPA- filters . Deze High Efficiency Particulate Air ( HEPA ) systemen filter meer dan 99 procent van de fijne deeltjes uit de lucht . Ze werken aan zuiveren van de lucht die passeert hen , vooral wanneer verzegeld . Stofzuigen met HEPA-filters vermindert de luchtwegen en andere irriterende stoffen in het huis of waar ze worden gebruikt. Filtratie wordt onmiddellijk en

Meer dan ooit