Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Luchtreinigers >> Content

Hoe een Ionic Breeze GP Problemen

. De Sharper Image introduceerde zijn Ionic Breeze Germicidal Protection ( GP) luchtreiniger in 2002 Ontworpen om schimmels, virussen en bacteriën in de lucht 24 uur per dag te doden , zonder vervanging filters en met minder energie , de Ionic Breeze GP werkt geruisloos . Problemen met de Ionic Breeze zal u helpen om de meeste voordelen van uw luchtreiniger en houd het efficiënt draaiend . Wat je
warm zeepwater
perslucht nodig
vochtige doek
Papieren handdoeken ( optioneel ) op Sponge ( optioneel )
Toon meer instructies
< br > 1

uw Ionic Breeze luchtreiniger volledig schoon als je de schoonmaak indicator licht rood. Het rode lampje betekent dat uw luchtreiniger bevat een overmaat aan vuil en is uitgeschakeld. Kopen van 2

Reinig uw luchtreiniger collectie rooster grondig als uw luchtreiniger geluid maakt tijdens het gebruik . Was het net met behulp van warm water en zeep , goed uitspoelen en laat het rooster staan ​​voor 24 uur tot het droog is voordat u het terug in de zuiveraar. Blaas het stof van de ioniserende draden met behulp van perslucht.
3

Reinig uw Ionic Breeze huisarts als je het reinigen lampje met een oranje kleur te zien . Reinigen door het verwijderen van de collectie net en vegen elk van de drie collectie bars met een vochtige doek , spons of een papieren handdoek . Trek de collectie rooster uit de top van de zuiveraar . Laat de collectie rooster drogen voordat opnieuw bevestigen van het. Houd uw Ionic Breeze GP luchtreiniger schoon minstens om de twee weken .
4

Controleer om te zien of je vergeten bent om de collectie net terug naar je luchtreiniger als je de luchtreiniger werkt niet . Uw Ionic Breeze luchtreiniger werkt niet zonder de collectie rooster op zijn plaats of als u de kiemdodende lamp te verwijderen .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-purifiers/1002007069.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.