Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik Isoleer Mijn AC Compressor

? Airconditioner compressoren comprimeren koelgas , die heet R12 . Deze actie verhoogt de druk van het gas dat verzonden wordt aan de eenheid koelmiddelleidingen te koelen een huis of andere constructie . Compressoren vocht te verwijderen ook uit condensor de airconditioner . De compressor kan worden geïsoleerd op een aantal manieren . Doel

De belangrijkste reden waarom mensen isoleren compressor van een airconditioner is om het geluidsniveau te verminderen . Deze apparaten , vooral als ze ouder worden , kunnen zo luidruchtig dat mensen in nabijgelegen woningen kunnen klagen geworden .
Soorten

Een isolerende deken is de beste isolatie methode voor de compressor . De deken is meestal gemaakt van vinyl of keramische vezels , ad de geluidsabsorberend materiaal kan overmatig geluid sterk verminderen . De compressor is geen gevaar van oververhitting als gevolg van dit type isolatie door het koelmiddel dat voortdurend in het apparaat .
Preventie /Oplossing

Als het geluid gecreëerd door de compressor is echt overdreven , de beste optie is om de compressor te vervangen. Geluidsreducerende isolatie kan helpen voor een tijdje , maar waarschijnlijk niet genoeg , en de geluidsoverlast zullen toenemen als de compressor leeftijden.

Hoe kan ik mijn A /C Blower sterker maken

Wanneer het kwik stijgt in de zomermaanden , airconditioners helpen om uw huis koel en comfortabel te houden , ongeacht de stijgende buitentemperaturen. Echter, als u gebruik maakt van een air conditioner om uw huis te koelen , moet u regelmatige reiniging en onderhoud te voltooien om uw A /C s fan in top conditie te houden . Er zijn ook stappen u kunt nemen om te helpen bij het verbeteren van de

Meer dan ooit