Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Everstar Portable Air Conditioning Unit Instructies

De Everstar mobiele airconditioner unit is bedoeld voor individuele kamers of kleine ruimtes , zoals een appartement , slaapzaal , hotelkamer of vakantiehuis. In tegenstelling tot de hele huis of raam airconditioners , kan de Everstar airconditioner losgekoppeld en verplaatst van kamer naar kamer als nodig zijn. Een luchtkanaal wordt meegeleverd met het apparaat voor een goede ventilatie tijdens het gebruik . Bediening van het apparaat is vrij eenvoudig en het moet goed werken met de reguliere zorg en onderhoud. Wat je nodig hebt
Vloeibare toegang afwasmiddel
Venster
Toon meer instructies
1

Sluit de Everstar airconditioner netsnoer aan op een werkend stopcontact en zet de hoofdschakelaar op "On". Zorg ervoor dat de meegeleverde buis is aangesloten op de luchtuitlaat aan de achterkant van het apparaat en het andere uiteinde is gepositioneerd in een opening in een venster voor een goede ventilatie . Kopen van 2

toets "Mode " tot de " Cool " lampje brandt. Druk op de pijlen omhoog of omlaag om de kamertemperatuur voorkeur selecteren . Druk op "Fan Speed" tot de gewenste ventilatorsnelheid instelling krijgt . Druk op " Swing " om de oscillatie functie .
3

toets "Mode " te activeren tot " Dry" lampje brandt als een ontvochtigen effect gewenst . Sluit de deuren en ramen voor de beste resultaten.
4

toets "Mode " tot de "Fan " lampje brandt op de ventilator aan te zetten zonder de extra koeling effect van de airconditioner . Druk op "Fan Speed" om de gewenste snelheid in te stellen .
5

Druk op " Timer On " om de gewenste automatische uitschakeling in te stellen. De timer werkt in stappen van een half uur, dus het instellen van de timer op " 0.5" zal de airconditioner uit te schakelen na een half uur , terwijl het instellen van de timer op "2" zal de airconditioner uit te zetten in 2 uur .
< br > 6

aan Onderbreek de airconditioner en verwijder het filter deksel op een regelmatige basis . Trek het filter uit en schoon met warm water en een paar druppels afwasmiddel . Spoel goed en droog het filter grondig in een koele plaats alvorens terug in het toestel schuiven van de filter en sluiten van de klep .
7

Open het deksel en verwijder het waterreservoir wanneer de " Full" lampje wordt verlicht . Leeg de tank in een gootsteen en vervang de tank in het toestel .

Hoe te verwijderen van een Pop-Up Sprinkler Head

In het voorjaar , moet u wellicht uw sprinklerinstallatie van puin dat zich heeft opgehoopt in de irrigatie leidingen in de winter door te spoelen . Om dit te doen , moet u de sproeikoppen te verwijderen . Terwijl sommige sproeikoppen volledig verwijderd kan worden , anderen niet . In dit laatste geval kunt u nog steeds verwijderen van de sproeikop mondstuk en spoel het systeem en de sprinkler zon

Meer dan ooit