Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Hoe om te achterhalen van de BTU op mijn Whirlpool Air Conditioner

BTU staat voor British Thermal Unit en het is de koelcapaciteit van de airconditioner . Vóór de aankoop van een airconditioner , moet je om uit te vinden de hoeveelheid BTU in de airconditioner , zodat zij adequaat kan afkoelen het gebied dat u wenst . Koelen een grote ruimte vereist een groter aantal BTU , en als een kamer krijgt veel zonlicht of een kachel zal een airconditioner vereisen een nog grotere BTU reizigers naar de ruimte bij een koele temperatuur te houden . Normaal gesproken is de naam en beschrijving van de Whirlpool airconditioner omvat de BTU nummer, maar wanneer dit niet het geval zijn er andere opties om uit te vinden van de BTU 's . Wat je
Manual nodig voor uw Whirlpool Air Conditioner
Toon meer instructies
1

Controleer het modelnummer van uw airconditioner gestempeld op de apparatuur. Noteer het modelnummer en het serienummer van uw airconditioner .

Look 2 over de eenheid op de voet en zien of de BTU informatie wordt gestampt of ergens getagd op de Whirlpool airconditioner .

Controleer
3 de handleiding van uw airconditioner . De handleiding van uw whirlpool airconditioner zal het aantal BTU geven in het model van uw Whirlpool airconditioner .

Log Goedkope 4 op de Whirlpool website als u niet beschikt over een handleiding. Controleer het gedeelte product kamer airconditioners . U vindt de BTU details van uw model van de airconditioner op de website te vinden. U kunt ook mailen Whirlpool door het invullen van het e- formulier , waaronder het modelnummer en het serienummer van uw airconditioner .

Juiste Window Air Conditioner Onderhoud

Terwijl centrale airconditioning systemen zijn bedoeld om een ​​hele huis of bedrijf te koelen , zijn raam airconditioners bedoeld om te koelen slechts een enkele kamer of kleinere ruimte , zoals een appartement , slaapzaal of hotelkamer . Verschillende fabrikanten maken raam airconditioners , waaronder LG en Sharp , en ze kunnen worden gekocht bij veel afdeling of huishoudelijke apparatuur winkel

Meer dan ooit