Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Rotte eieren ruiken Wanneer Air Conditioner Runs

Air conditioners zijn van onschatbare waarde in woningen en andere gebouwen bij warm weer , waardoor de inzittenden koel en comfortabel . Na verloop van tijd , kan een airconditioner die niet goed wordt onderhouden een vieze geur , zoals rotte eieren afkomstig zijn . Het voorkomen van de geur is mogelijk door gebruik van de juiste onderhoudsprocedures . Oorzaken

airconditioners verwijderen vocht uit de lucht , dat gaat in het toestel. Dit vocht verzamelt op de basis van de airconditioner . Het vocht verdampt normaal , maar in zeer regenachtig weer of een hoge luchtvochtigheid, dan kan dit niet mogelijk zijn . Het vocht stagneert met pluizen, stof en ander vuil op de basis , waardoor schimmel en meeldauw groei . Een andere oorzaak van condensatie opbouw is een verstopte afvoer gat dat het water voorkomt aftappen uit het toestel .
Reinigen van de airconditioner

Haal de airconditioner unit of de computer uitschakelen op de breker . Verwijder het deksel van het apparaat , zodat je in de basis te zien . Wrijf dan water , vuil en puin met keukenpapier . Spoel de basis met een warm sopje en een spons . Spoel goed de basis met een andere vochtige - niet druipen - spons. Droog de basis met een droge doek en plaats het deksel .
Clearing verstopte afvoer Gaten

Water in een verstopte afvoer gat stagnants met ander vuil en veroorzaakt muffe of rotte - eieren geuren. Verwijder de schroeven uit de front grill op de airconditioning unit . Het kan zijn dat het toestel trekken gedeeltelijk uit het raam om de afvoer gat zien . Strek een draad kleerhanger en plak het ene uiteinde in de afvoer gat om de verstopping te verwijderen door het invoegen van de hanger en het verwijderen van het twee of drie keer . Een andere optie is om een ​​lamp baster gevuld met water te gebruiken om het uit te spoelen . Verwijder al het overtollige water met een papieren handdoeken , het reinigen van de ruimte en het vervangen van de grill .
Preventie

Het schoonmaken van uw airconditioner ten minste eenmaal per jaar wordt een effectieve manier om geuren te voorkomen . Dit maakt het ook mogelijk de airconditioning efficiënter te laten verlopen , waardoor elektrische wissels verminderen . Het vervangen van de filters of reinigen is een andere manier om de lange levensduur van uw airconditioner te garanderen . Als u centrale airconditioning hebben , huur een professional om jaarlijks reinigen en inspecteren van het apparaat . Hij kan herkennen en oplossen van eventuele problemen na het grondig reinigen van het apparaat .

My Window AC Unit Lekt Water in het Venster

Een lekkende airco unit kan vervelend zijn ; niet alleen wordt de druipende klinkt irritant , maar het opruimen van het water kan vervelend worden. Uw apparaat mag niet lekken , dus als vocht een probleem is geworden , wil je kijken naar eventuele oplossingen. De druipende waarschijnlijk een gevolg van condensatie en geen ernstig probleem wijzen . Oorzaken Als uw venster airconditioner lekt wate

Meer dan ooit