Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> airconditioners >> Content

Soorten Koelmiddel Flow Control

Koelmiddel flow control apparaten die worden gebruikt in koelsystemen zoals koelmachines en airconditioners steeds geavanceerder geworden door de jaren heen . Basic flow control apparaten zoals zuigers en capillaire buizen hebben plaatsgemaakt voor thermische kleppen en elektronenbuizen . Sommige van deze koelmiddel stroomregelinrichtingen ook helpen een koelapparaat energiezuiniger door het reguleren van koudemiddel gebruik . Thermostatische klep

thermostatisch expansieventiel kan worden gebruikt om koelmiddel te regelen in een koelsysteem . Dit soort ventiel regelt de koudemiddel stroom in de verdamper van de koelmachine . Het bestaat uit een capillaire buis die is verbonden met een kleine bol, die beide een thermostatische lading . Deze lading is meestal het koelmiddel dat de koelmachine systeem gebruikt . Wanneer er een verhoogde druk op de thermostatische lading , een diafragma om de klep ervaart een hogere druk waarbij de klep opent meer koelmiddel in de verdamper te laten .
Elektronische Klep < br >

elektronische expansieventielen zijn van meer recente datum dan thermostatische expansie. Ze worden vaker gebruikt op systemen die groter en duur genoeg om de kosten van de elektronische klep rechtvaardigen . Deze elektronische kleppen kunnen samen met digitale besturingssystemen worden gebruikt om het koelsysteem te sturen met verschillende input variabelen van het systeem . Dit soort systeem maakt efficiëntere controle van het koelsysteem . In sommige systemen , bijvoorbeeld , een elektronisch expansieventiel kan stroom
Vaste Flow Control
< p controle in beide richtingen , de behandeling van de lading van twee thermostatische expansie. > Sommige airco systemen maken gebruik van verschillende vaste flow control -mechanismen. Deze dragers als capillaire buizen en zuigers . Dit is een eenvoudig en relatief goedkoop mechanisme , maar het is niet zo efficiënt als anderen .
Expansieventiel

Klimaatregelingssystemen ventielen thermische expansie ook gebruiken om KOELMIDDELREGELING stromen. Deze methode is meer geavanceerd dan de vaste flow control methode. De expansieklep stroming van koelmiddel op basis van de temperatuur van een verdamper . Deze flow control systemen zorgen voor een hogere energie-efficiëntie niveaus .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1002051126.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.