Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Evaporative Air Conditioner Problemen

Een verdampende airconditioner is als een gewone airconditioner , maar het hoeft niet een afvoerslang nodig en maakt gebruik van koud water om af te koelen de kamer. Ook , in plaats van zuigen vocht uit de kamer, die airconditioners doen natuurlijk , verdampende airconditioners blazen vochtige lucht . Nadat u bent begonnen met het apparaat gebruikt, kunt u problemen met vermogensverlies , koele lucht uitstoten of lawaai ervaren. Heeft Air niet Blow

Als blijkt dat het apparaat niet werkt helemaal niet, kan de stroom worden uitgeschakeld . Druk op de knop " Aan /Uit" om het apparaat in te schakelen . Het apparaat kan een beschadigd netsnoer hebben, als de knop " Aan /Uit" werkt niet . Wilt u misschien het netsnoer te controleren op schade, zoals rafels , scheuren of deuken . Als het netsnoer beschadigd is , contact opnemen met de fabrikant voor instructies over het vervangen van het. De timer kan de boosdoener zijn , als alles klopt met het netsnoer . "Timer " toets activeert de timer en kon zijn per ongeluk worden ingedrukt . Zodra de "Timer " toets wordt ingedrukt , moet je 30 minuten voordat het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld. 30 minuten meer tijd kan met een druk worden toegevoegd aan het up richtingsknop .
Zal zichzelf niet uitschakelen

uitschakeling van het netsnoer uit het stopcontact wordt uitgeschakeld de stroom uit en reset de verbinding , als het apparaat niet reageert op de knop " aan /Uit" . Wanneer u de stekker van het apparaat weer in het stopcontact , moet de stroom uitgeschakeld . Als het toestel niet tot na de ontkoppeling uit te schakelen , kan de airconditioner defect en moet u contact opnemen met de fabrikant .
Makes Noise

Soms kleine voorwerpen kan worden meegezogen in het apparaat en bang rond binnen het systeem . U kunt panelen of roosters te verwijderen om deze ruis waardoor deeltjes te krijgen . Als je ze niet kunt zien , leeg de eenheid van vloeistof , zet hem op zijn kant en proberen te schudden uit het puin . Als het systeem wordt gewist van vreemde voorwerpen , maar blijft om lawaai te maken , kan de motor worden gebroken of defect en moet u contact opnemen met de fabrikant of een technicus .
Maakt niet Dompel

De interne bevochtiging tank beschikt meten indicatoren , variërend van een maximum aan "Empty . " Als het apparaat stopt blazen vochtige , koude lucht , dan is de bevochtiging tank is onder de " Empty" mark bereikt en moet worden bijgevuld . Voordat het navullen van de unit , moet u de stekker uit of schakel de verdampende airconditioner . Vul de tank met ijs en water volgens de instructies. Als de tank vol is , maar het apparaat niet werkt , kan de waterpomp worden beschadigd en moet u contact opnemen met de fabrikant of een technicus .

Problemen met de Fujitsu Wandgemonteerde Air Conditioner

De Fujitsu - wand- air conditioner is ontworpen voor gebruik in individuele kamers of ruimten , zoals appartementen , slaapzalen , hotelkamers , vakantiehuizen of andere kleine ruimtes. De airconditioner is voorzien van automatische warmte en koude opties , een sleep timer , automatische zwenken , schimmelwerend filter , stille motor en een afstandsbediening . De airconditioner is online of in bep

Meer dan ooit