Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Waarom zou mijn Air Conditioner uitschakeling Too Soon

? Airconditioning units kan afsluiten onverwacht voor een verscheidenheid van redenen, waaronder fouten van gebruikers , een vuil filter , een systeem te bevriezen en een hoge temperatuurinstelling . U wilt om het probleem zo snel mogelijk op om schade aan het apparaat te voorkomen lokaliseren . Timer instellen

De functie timer zou hebben uitgeschakeld uw toestel wanneer u klaar waren, als het per ongeluk is ingesteld . De timer kan worden ingesteld met de afstandsbediening of door op de knop "Timer" op de airconditioner interface. Na de "Timer " toets wordt ingedrukt , sommige eenheden de timer in te stellen automatisch gedurende 30 minuten. De timer instelling aangewezen kan worden verhoogd met behulp van de directionele knop, die de turn - off time verhoogt van 30 minuten met elke druk . Sommige eenheden vergen een follow - up "Timer " toets indrukken om de timer in beweging . Nadat de timer is geactiveerd, het apparaat schakelt automatisch op de ingestelde tijd .
Hoge Thermostaat

Als de airconditioner produceert koude lucht en stopt , maar de ventilator blijft lopen , dan is de gewenste kamertemperatuur is bereikt . De thermostaat bepaalt hoe koud de kamer zal worden . De aangewezen temperatuur is zichtbaar op het display. Wanneer het toestel stopt blazen koude lucht , de compressor wordt uitgeschakeld , maar de ventilator blijft draaien om de lucht circuleren in de ruimte . De compressor schopt terug in wanneer de kamer temperatuur boven de ingestelde temperatuur . Om de compressor verblijf op langer te maken, draait u de thermostaat naar een lagere aantal dan de kamertemperatuur . Bijvoorbeeld , als de kamer temperatuur is 78 graden Celsius en u wilt dat de koude lucht te blijven blazen , hoe lager de thermostaat op 74 graden F.
Frozen Unit

Wanneer de ventilator niet wil draaien , maar de koeler element is geactiveerd, dan is de eenheid ICES voorbij. De ijsblokken het koelelement en voorkomt koude lucht uit te blazen in de ruimte . Het lijkt misschien het apparaat is uitgeschakeld , omdat de ventilator zal zijn gestopt . Het ijs kan het ding dat de ventilator gestopt draaien in de eerste plaats zijn geweest! U kunt de grille openen om de ventilator te bekijken nadat het apparaat is uitgeschakeld. Controleer op blokkering zoals afval , een plastic zak of iets anders dat zou kunnen zijn gezogen , die verhindert dat de ventilator draait. Het apparaat laten ontdooien voordat je weer opstarten. Als de ventilator nog steeds niet blazen , kunt u profiteren van contact opneemt met een technicus .
Dirty Filter

Een zeer vuile luchtfilter kan eventueel worden afgesloten een airconditioner te voorkomen interne schade . Wanneer een luchtfilter vuil is, de lucht niet in staat is te laten circuleren door het apparaat . U kunt het apparaat uit , verwijder het filter en reinig het goed met water en zeep . Laat het terug in de unit te drogen en teruggeplaatst. Zet het apparaat weer aan .

Zou een Zolder Fan Circuleren Airconditioning

? Een zolder ventilator is een functioneel kenmerk in een huis, omdat het circuleert koele lucht in de leefruimte . Door zijn doel en de bouw , is een zolder ventilator ontworpen om koele lucht van open ramen of een open scherm deuren circuleren ; Het is niet ontworpen om airconditioning circuleren . Om energie te besparen , is het raadzaam dat u uw airconditioner uit te schakelen voordat u een zo

Meer dan ooit