Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Excess vochtigheid veroorzaakt door Air Conditioners

Airconditioners zijn , op grond van hun manier van koeling, ontvochtigers . Wanneer een airconditioner defect kan niet voldoende vocht uit de lucht en in sommige gevallen zelfs toenemen luchtvochtigheid . Wanneer geconfronteerd met een probleem met overmatig vocht uit een airconditioner , er zijn een paar mogelijke oorzaken te overwegen . Verstopte Filter

Wanneer filter een airconditioner is verstopt , het toestel kan niet efficiënt werken . Deze ondoelmatigheid kan zich op een toename van de vochtigheid van de lucht afkomstig van de lucht registers huis . Een verstopte filter voorkomt dat een airconditioner van het nemen van voldoende lucht om de lucht te fietsen in het apparaat te houden . Dit leidt tot een verminderde hoeveelheid water uit de lucht wordt verwijderd , en een overmaat aan vocht in de lucht terug naar het huis .
Condensatie Pan Issues

Wanneer indoor lucht wordt getrokken over de koude koperen spoelen in je lucht handler te koelen , deze spoelen " zweet " van het temperatuurverschil . Dit zweet bestaat uit de luchtvochtigheid in uw huis en condensaten op de spoelen voordat druppelen in de condensatie pan . De pan heeft een kleine afvoer in het midden , die het water afvoert van het systeem af en stort het buiten het huis . Als deze afvoer verstopt is , kan het water niet weglopen en de airconditioner is minder effectief het ontvochtigen van de lucht verwerkt .
Condenswaterboring Trap Issues

condens hebben vallen , net als elke andere sanitair riolering in het huis . Een trap is een kleine bocht van pijp die blijft gevuld met water en voorkomt dat lucht reist terug de afvoer en komen in het huis . Als de val niet goed functioneert, kan de lucht handler een voldoende vacuüm te creëren in zijn systeem om lucht aan te zuigen in van buiten het huis door middel van de condensafvoer . Deze lucht , zo vochtig als de buitenlucht , wordt vervolgens fietste terug in uw huis en zorgt voor uitzonderlijk vochtige omstandigheden .
Te laag koelmiddel

Na verloop van tijd , airconditioners in de woning kan voor opladen net zo airconditioners in uw auto te doen. Als de koelvloeistof niveaus in uw airconditioner te laag zijn , zal het systeem minder efficiënt zijn bij zowel koeling en ontvochtigen van de lucht in uw huis . Het resultaat zal een airconditioner die veel meer tijd doorbrengt lopen en zelden fietsen af en te vochtige omstandigheden binnenshuis zijn. Raadpleeg een lokale geautoriseerde service center voor uw specifieke merk van de airconditioner als koelmiddel is niet door de gebruiker worden onderhouden .

Hoe maak je een Mini Size Split

Mini split-systemen worden meestal gebruikt voor extra koeling , hoewel sommige modellen bieden ook verwarming. Ze worden meestal gebruikt op de bovenste verdiepingen waar het moeilijk is om koeling door het feit dat koude lucht de neiging te dalen, koelen de onderste verdiepingen , waarbij de thermostaat is gewoonlijk gelegen , en waarbij de bovenste verdieping warmer . Mini splits worden soms ge

Meer dan ooit