Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Waarom is mijn Air Conditioner Humming

? Een zoemend geluid in uw airconditioner kan het verschil tussen een goed functionerende eenheid en een montage intern probleem betekenen . Het is waar dat gebrom wordt verwacht van enkele airconditioner modellen en gezien als onderdeel van de normale functie , terwijl een zoemend geluid dat lijkt erger een indicatie van interne storing zou kunnen zijn. Air Movement

Soms lucht die snel circuleert door de airconditioner kan een laag zoemend geluid van zacht trillingen in de ventilatieopeningen en andere interne componenten te creëren . Dit is normaal gedrag voor een airconditioning unit , hoewel het verlagen van de snelheid van de ventilator kan het effect verminderen , als het geluid is vervelend .
Window Vibration

Afhankelijk van de oorspronkelijke installatie van het kozijn in de muur of hoe de eenheid in het frame is geïnstalleerd , een brommend of ratelend geluid kan uitzenden vanuit het raamkozijn in de airconditioner . Om deze ruis te verhelpen , verwijdert u het apparaat en opnieuw te beginnen . Bij de beveiliging van het apparaat naar het raam en buitenmuur , draai alle bouten en schroeven goed . Vakkundig geplaatst weer strips kunnen de zoemende helemaal stoppen , vooral als een strip aan de vensterbank en sjerp wordt toegevoegd onder en boven het apparaat , respectievelijk . Tochtstrips tussen het open raam , de stationaire raam en de accordeon panelen en het raam hulp ook.
Fan Debris

Als stof of vuil wordt opgezogen per ongeluk door het aanzuigrooster en wraps rond of zit vast in de ventilator component , kan een zoemend geluid maken van de ventilator . Als je wilt kijken naar de ventilator zelf , moet de spanning worden afgeschakeld van het toestel om elektrische schokken te voorkomen . U kunt panelen verwijderen rond de voorkant van de airconditioner het ventilatorcompartiment krijgen . Eenmaal daar, inspecteren de ventilator motor voor schimmels of puin . Als vuildeeltjes , zoals een plastic zak of potlood is , moet worden verwijderd . Als matrijs ligt , kan dit ook de oorzaak van lawaai . Een milde zeep en een doek kan worden gebruikt om schimmel te verwijderen .
Duct Uitbreiding

Kanalen binnenkant van een airconditioner kan uitzetten en krimpen in de loop van de operatie, die kan een brom-of rammelende geluid veroorzaken . Dit maakt deel uit van de normale functie van een centrale air conditioner of een draagbare unit airconditioner , als beide toestellen voorzien van leidingen . Het lawaai en de uitbreiding voorkomende van alle leidingen , met inbegrip van grote of kleine , metaal of flexibel. Het is mogelijk om de airconditioner kanalen resituate in een poging om de ruis te onderdrukken , maar het geluid is niet bedreigend voor de goede werking van het apparaat .

Dingen om te controleren op een Goodman Air Conditioner

Goodman airconditioners zijn een merk van centrale airconditioning systemen die sinds 1982 beschikbaar zijn geweest Deze airconditioners werken op dezelfde manier dat andere merken van airconditioners werken , en ze regelmatige check - ups nodig . en het onderhoud net als elk ander merk om effectief en efficiënt blijven. Om ervoor te zorgen dat uw Goodman airconditioner werkt op topprestaties , mo

Meer dan ooit