Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Hoe kan ik een Air Conditioner Fix dat niet werkt

Problemen met een airconditioner die niet werkt helemaal door te kijken naar het apparaat en andere factoren die invloed hebben op het hebben van macht. Wees altijd voorzichtig en let bij het omgaan met elektriciteit. Voordat je dat doet elke daadwerkelijke reparatie of onderhoud aan een airco- unit , stekker uit het stopcontact . De gemiddelde huiseigenaar kan bepaalde airconditioner te herstellen kwesties , zonder dat voor de hulp van een professional.Things Je
Vervangingszekering nodig
schroevendraaier
Replacement keuzeschakelaar
Toon meer instructies < br >
1

Zet de thermostaat op " Cool , " indien nodig. Stel de thermostaat de temperatuur tot onder de huidige binnentemperatuur . Kopen van 2

Controleer het snoer van de airconditioner om ervoor te zorgen dat het niet wordt verbrand . Vervang een beschadigde of defecte kabel . Sluit de airconditioner stekker in het stopcontact en zet de airco aan .
3

Zet de stroomschakelaar van de oven om de stand "Aan" als u een centrale verwarming en koeleenheid . Ga naar buiten en draai de buitenkant uit-schakelaar op "On". De schakelaar bevindt zich normaal gesproken in een doos gemonteerd tegen een buitenmuur nabij de condensor .
4

Haal de airconditioner uit het stopcontact . Sluit een lamp of een ander apparaat om te zien of er spanning op het stopcontact .
5

Onderzoek de zekering die overeenkomt met de airconditioning unit . Het is gelegen in de zekeringkast of de stroomonderbreker. Vervang de zekering indien doorgebrand . Duw een struikelde stroomonderbreker volledig aan de stand "Uit" en vervolgens volledig over op de stand "Aan" om het te resetten .
6

Haal de stekker van de airconditioner . Trek front grill en het bedieningspaneel van de airconditioner .
7

Zoek de keuzeschakelaar , waarmee u de ventilatorsnelheid kiezen , achter het bedieningspaneel . Kijk naar tekenen van brandplekken op de schakelaar terminals.

Draai 8 de keuzeschakelaar schroeven , met behulp van een schroevendraaier en verwijder de schakelaar . Installeer een nieuwe schakelaar van hetzelfde type , een aanscherping van het op zijn plaats met een schroevendraaier .
9

Installeer het bedieningspaneel en de front grill op de airconditioner. Steek de stekker in het stopcontact en zet de airconditioner op om te zien of het werkt .

Eenvoudige manieren om airconditioners reinigen

Airconditioners moeten periodiek onderhoud dat gaat gewoon het reinigen van het filter op het venster eenheden om een beetje meer werk op de centrale airconditioning units . Oprichting van een routine- reiniging schema pre- en post -season bezuinigingen op de slijtage van de eenheden en voorkomt de noodzaak van reparaties. Window Unit Filter Window airconditioners zijn eenvoudig te onderhouden e

Meer dan ooit