Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> airconditioners >> Content

Kan Uw Central Air Conditioner Wees Inside Your Garage

? Centrale airconditioners kan koele lucht pompen in een garage door middel van een lucht- register , en sommige componenten kunnen in een garage worden gehouden. De condensor , of gedeelte van een centrale airconditioning systeem dat meestal buiten wordt gevonden , kan niet binnen gehouden worden . Ze hebben ook voldoende luchtstroming te wisselen opgenomen warmte van binnen het huis en zal snel oververhit raken wanneer geïnstalleerd in een afgesloten ruimte . Registers

Als u hoopt om uw garage te koelen , kunt u centrale airconditioning registers installeren in uw garage. Veel garages zijn niet geïsoleerd , of zijn minimaal geïsoleerd, en zal moeten hebben hun muur en plafond isolatie versterkt met het oog koelen van de garage een haalbaar streven .
Air Handler
< p > de lucht handler gedeelte van een centrale air conditioner , of het gebied waar de binnenlucht daadwerkelijk wordt gekoeld en vocht verwijderd , kan soms in de garage bewaard indien de ruimte dit toelaat . Typisch luchtbehandeling zijn geïnstalleerd op zolders , zodat de zwaartekracht kan helpen bij de beweging van koude lucht en de afvoer van condenswater . Dit is niet een vaste regel , en sommige modellen van airconditioners , kunnen hun lucht handlers gemakkelijk in garages worden geïnstalleerd . Ze hebben ook voldoende afdichting zodat het risico van dampen van chemicaliën en auto in om naar huis wordt gepompt minimaliseren .
Compressoren

Compressoren zijn in principe grote pompen die comprimeren koelmiddel , het houden van het bewegen door het systeem. Ze genereren heel wat warmte en als zodanig , zijn meestal niet in een afgesloten ruimte. Ze kunnen in een garage worden bewaard indien nodig zijn, maar zijn niet omdat ze meestal in de buurt of daadwerkelijk in de condensor , die niet in een garage of andere gesloten ruimte kan worden gehouden geïnstalleerd .
Condensors < br >

de condensor in een centrale airconditioning systeem is het mechanisme dat eigenlijk doet de warmte-uitwisseling . Warmte geabsorbeerd door het koelmiddel in het huis in de lucht handler wordt gepompt naar een externe koeler , die een grote spoel van koperen lijnen met een ventilator in het midden . Deze ventilator cycli lucht over de koperen lijnen en maakt de verspreiding van de opgeslagen warmte van het koelmiddel . Wanneer het koelmiddel voldoende is afgekoeld , wordt het gas weer en keert terug naar de lucht handler om meer warmte te absorberen . In een garage , kan deze uitwisseling niet gemakkelijk voordoen , en de efficiëntie van een airconditioner zal drastisch afnemen .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1002050936.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.