Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> airconditioners >> Content

Directe vervanging Specificaties voor Roof Top Units

Veel commerciële gebouwen , zoals openbare scholen , hebben het dak eenheden huisvesting HVAC ( Heating Ventilation Airconditioning ) systeem van de structuur . Het dak locatie houdt de zware en grote systeem uit de weg , omdat het hinderlijk geluid kan produceren en neemt een aanzienlijke hoeveelheid ruimte , afhankelijk van HVAC behoeften van het gebouw . Deze units kunnen direct worden vervangen indien defect , maar er zijn bepaalde specificaties die moeten worden voldaan voor vervanging . Roof Top Unit Eigenschappen

Een dak hoogste eenheid herbergt het grootste deel van de componenten van het HVAC-systeem , uit de condensor naar de verdamper , binnen een lambrisering vierkante of rechthoekige metalen container . Elke dak -eenheid is uniek voor de bouw IT-diensten , op basis van koeling en verwarming nodig heeft, evenals de totale omvang van het bouwwerk . Het dak unit bevindt zich op een stoeprand , of concrete steun , dat is aangepast aan het toestel stevig vast te houden . Dit beschermt zowel het dak en de structurele integriteit HVAC assembly 's .
Ducting

Het dak unit levert alle leidingen in het gebouw met gekoelde of verwarmde lucht . Een directe vervanging dak unit moet worden geconfigureerd om de bestaande leidingwerk ontwerp aan te passen . Zodra de directe vervanging dak unit op de stoep wordt geplaatst , moeten de leidingen automatisch passen precies in alle luchtuitlaten op de HVAC- assemblage . Elke afwijking van het ontwerp van het kanaal werk zou vereisen omleiding of toevoegingen van leidingwerk voor bevestiging aan het dak hoogste eenheid , het creëren van een kostbare vervanging situatie .
Bedrading
< p > Een directe vervanging dak eenheid moet dezelfde elektrische bedrading als de vorige HVAC- unit . Elektrische bedrading vereist het toevoegen en wijzigen van bestaande elektrische configuraties , het genereren van een dure arbeidskrachten factuur van een elektrische aannemer . Een bijpassende elektrische systeem maakt het mogelijk het dak eenheid installateurs gewoon aansluiten op de bestaande bedrading configuratie en vooruit met de uiteindelijke installatie parameters . Deze elektrische matching bespaart tijd en arbeidskosten voor de totale directe vervanging .
Curb

De stoeprand , of concrete steun , moet perfect passen onder de directe vervanging dak eenheid . Als gevolg hiervan moet het nieuwe dak unit ongeveer dezelfde grootte en vorm als de vorige eenheid. Elke afwijking in vorm of grootte zou een nieuwe stoeprand configuratie of een stoeprand adapter nodig , kost meer geld voor de eigenaar van het gebouw .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1002050917.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.