Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Fan mijn Air Conditioner 's Is Moving Slow

Een traagdraaiende airconditioner ventilator is geen goed nieuws tijdens de doden hitte van de zomer . Een snelle ventilator is nodig om een ​​huis of een kamer in een tijdig te koelen wanneer de kansen tegen. Terwijl een aantal van de ventilator problemen vragen om een technicus , kan een aantal problemen worden verholpen met elementaire probleemoplossing . Instellen

Sommige airco units zijn voorzien van een ventilator knop waarmee de gebruiker om een ventilatorsnelheid te kiezen . De airconditioner kan worden ingesteld op " Low", wat betekent dat de ventilator langzaam draait en produceert minimale luchtcirculatie, waardoor een probleem zou kunnen zijn wanneer een kamer is bloedheet . Een druk op de "Fan Speed" knop verhoogt de snelheid van de ventilator naar het volgende niveau , en nog een andere druk op de toets schakelt het nog verder . Uw airconditioner kan beschikken over ventilatorsnelheden van " Low", "Medium " en " Hoog. " A " High" ventilatorsnelheid is de maximale en commando's de interne ventilator snel omslaan , maximale luchtcirculatie .
< br > puin

Vaak puin, zoals een plastic tas of tekenreeks , kunt opstaan ​​meegezogen in het aanzuigrooster of gestoken door een kind . Het puin wraps rond de ventilator en belemmert de beweging , waardoor de ventilator langzaam draaien . Ook , als de ventilator onjuist is geïnstalleerd in de airconditioner , kan de ventilatorbladen staking de zijkanten van het ventilatorhuis , die de rotatie van de ventilator vertraagt ​​. Front en zijwanden aan het toestel kan worden verwijderd om de ventilatorcompartiment onthullen. Alle vuil moet worden verwijderd. Als u de binnenkant van het ventilatorhuis , gebieden waar de ventilator slaat inspecteren de woningmarkt zou kunnen zijn duidelijk. Als de ventilator raakt de behuizing , moet de ventilator goed worden verwijderd en opnieuw geïnstalleerd .
Lagers

Als de lagers van de ventilator van de verdamper zijn smerig of vuil , de ventilator niet zo vrij als het zou kunnen draaien . Wanneer de panelen van de airconditioner worden verwijderd om de verdamper ventilatorcompartiment onthullen , geven de ventilator een slag met de hand . De kogellagers moeten worden geolied met elektrische motor olie Als de ventilator niet vrij kunnen draaien . Als de ventilator draait gemakkelijk , de lagers zijn prima en de ventilator-condensator kan worden beschadigd . Een technicus moet worden genoemd voor reparaties.
Ice

Terwijl een traagdraaiende fan ijsvorming kan veroorzaken in het apparaat , kan ijs ook is ontstaan ​​door het buiten weer voorwaarden of een verbroken thermostaat . Wanneer ijs opbouwt binnen de eenheid , het blokkeert de lucht uit te blazen van de ventilatoren , die het effect van een langzaam draaiende ventilator spiegels . Indien buiten weer lager is dan de instelling van de thermostaat en het apparaat is ingesteld om af te koelen , kan het toestel bevriezen. Ook als de thermostaat kapot is of losgekoppeld van de compressor , kan de compressor blijft draaien nadat de ventilator wordt uitgeschakeld, waardoor de unit te bevriezen veroorzaakt.

Hoe te Koppel Air Conditioner Connector Slangen

Of u nu een venster airconditioner of een hele huis eenheid , zouden ergens in het systeem connector slangen . De slangen brengen de koelvloeistof door de spoelen om het apparaat te voorzien van de koeling vermogen . Veel reparaties die je moet van invloed op een lucht coditioner vereisen dat u de slangen ontkoppelen . Zodra u de slangen bevindt je kunt ze verbreken , met behulp van een gemeenscha

Meer dan ooit