Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Hoe maak je een Samsung Window Air Conditioner Bolt

een Samsung raam unit airconditioner installeren vereist het werken met schroeven en schroevendraaiers . De afvoerslang moet correct worden aangesloten , maar het apparaat moet worden geopend voordat die kan worden gedaan . Na de installatie werk is voltooid op het werkelijke apparaat , moet u de airconditioner unit bout aan de vensterbank , zodat het niet uit het raam valt. Voordat u het apparaat installeert , kun je vragen over hoe om bout en schroef het apparaat in het venster stevig hebben . Wat je
schroevendraaier
1 -by - 2 inch hout nodig ( 2 ) op Spijkers
Hammer
L - beugels ( 4 )
Toon meer instructies < br >
1

Plaats de afvoerbuis de pakking van het Samsung toestel tegen de afvoerbuis gebied onder het rooster aan de achterkant van de airconditioner . Houd de pakking op zijn plaats terwijl u de afvoerbuis te plaatsen met de rubberen dop op de pakking en tegen de achterkant van het apparaat . Lijn de twee schroefgaten , plaats de twee bijgeleverde afvoerslang schroeven in de gaten en schroef ze in met een schroevendraaier .

Verwijder 2 de schroeven waarmee de grille te beveiligen met een schroevendraaier neem hem dan uit.

Plaats
3 de schroevendraaier in de twee schroeven aan de onderzijde van de Samsung airconditioner naar de voorkant . Draai de twee schroeven los en verwijder het chassis .
4

Zoek de rubberen dop op de bodemplaat van de rubberen afvoerslang dop aan de achterzijde van de Samsung . Vestigen de opvangbak op zijn plaats en plaats de meegeleverde afvoerslang in de plaats van de afvoer cap .
5

Plaats het chassis terug op de Samsung en vervang de schroeven in de zijkant van het apparaat met de schroevendraaier .
6

Vervang de grille op het apparaat , zet de schroeven in de gaten op het voorpaneel en schroef het rooster weer op zijn plaats .

place 7 een stuk van 1 bij 2 inch hout langs de binnenzijde gedeelte van de vensterbank en een stuk op de buitenkant van de vensterbank . Hamer een spijker in de uiteinden van de stukken hout totdat beide zijn stevig bevestigd aan de buitenkant vensterbank van het huis .
8

Positie twee L -vormige beugels aan de buitenkant stuk hout met de omgedraaide stuk de beugel afgekeerd van het raam. Kont de beugel randen tegen de buitenste vensterbank . Plaats de bijgeleverde schroeven in elke beugel en schroef ze in het hout met een schroevendraaier .
9

Plaats de Samsung airconditioner unit in het venster met de bodem airconditioner wacht verminderd tussen de L - beugel backs en de buitenste vensterbank .
10

Laat het open raam naar beneden op de top van de Samsung airconditioner net achter de top airconditioner bewaker .
11

Plaats twee L - beugels aan weerszijden van de bovenkant van het open raam zodat het langer platte gedeelte van de beugel naar venster frame. Draai een schroef in de gaten van elke beugel en schroef ze in het raamkozijn . Dit voorkomt dat het raam van opening.

Heeft een 115 Volt Eenheid van de Airconditioner Run op een 110 Outlet

? Als het gaat om matching huishoudelijke apparaten naar elektrisch vermogen van uw huis , een van de meest verwarrende onderwerpen is spanning . Winkelen voor een raam airconditioner kan nog meer verwarrend als verschillende modellen van airconditioners met dezelfde koelcapaciteit kan worden vermeld als 110 volt , 115 volt of 120 volt zijn. Inzicht in de verschillen en hoe het van toepassing is o

Meer dan ooit