Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> airconditioners >> Content

Waarom zou een Huis van Circuit Breaker gedeeltelijk kan werken

? Een gedeeltelijk functionele stroomonderbreker kan echt verwarrend zijn wanneer het proberen om een elektrisch probleem vast te stellen . Terwijl sommige breaker problemen kunnen worden opgelost zonder de hulp van een technicus , enkele hulp. Terwijl je moet niet proberen om alles zelf opnieuw bedraden , zijn er een aantal fundamentele dingen om op te letten . Alle informatie die u kunt verzamelen over het systeem zal de technicus te helpen en eventueel bespaart u geld . Verkeerde Stroomsterkte

Afhankelijk van het apparaat dat is aangesloten op de stroomonderbreker kan de breker niet de juiste amperage voor de baan zijn. Dit kan resulteren in de stroomonderbreker werken voor een tijdje en dan plotseling struikelen . Of zou de breker het apparaat minimaal te ondersteunen , wat resulteert in slechte apparaat of prestaties van het apparaat . Als u vermoedt dat de stroomonderbreker niet past bij de behoeften van het circuit en het aangesloten apparaat , moet u contact opnemen met een technicus om tests uit te voeren en over te schakelen op de branding .
Bad Bedrading
< br >

de bedrading van het stopcontact of het apparaat aan de stroomonderbreker kan het verschil tussen een goed functionerende eenheid en een niet-functionerende eenheid betekenen . Als de draden worden aangesloten op de verkeerde aansluitingen , is het mogelijk voor het apparaat om op te zetten , maar niet uit te schakelen en vice versa , waardoor de breker gedeeltelijk kan werken . Je zou kunnen kijken naar de bedrading situatie rond het apparaat in kwestie , maar een technicus moet worden genoemd voor alle elektrotechnische werkzaamheden .
Touching Wires

Wanneer twee hete draden of een hete draad en een nuldraad tintje , het apparaat is aangesloten op de schakelaar stopt . Bare draden moet niet zo dicht bij elkaar te zijn zonder isolatie , als zodanig onzorgvuldig bedrading direct kan vonk een brand . Als je ziet onbedekte draden in een potentieel gevaarlijke situatie, moet u een technicus bellen om het probleem te verhelpen .
Meerdere apparaten

Te veel apparaten functionerend off van een stroomonderbreker zal de breaker struikelen . Het is mogelijk voor een heleboel punten die moeten worden aangesloten op een stopcontact in een keer en niet struikelen de breker , totdat alle apparaten zijn ingeschakeld op hetzelfde moment . Dit is de reden waarom sommige winkels nooit moeten lopen met een verlengsnoer of stekkerdoos . Als een groot apparaat draait op een stopcontact , is het misschien een goed idee om alleen de ene apparaat naar afspoeling van die bepaalde breaker . Om deze reden , een speciale uitlaat voor het apparaat is een goed idee .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1002050816.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.