Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Hoe maak je een vloer AC Unit Run zonder verlies van Power

De functie van een draagbare of vloer airconditioner zich uitsluitend baseert op de toestand van de stroomonderbreker die aangewezen stopcontact van het apparaat controleert. U kunt verschillende elektrische apparaten stekker in het stopcontact om de uitlaat en de breaker testen. Als alleen de draagbare uitvalt , kan er een probleem met het eigenlijke toestel. Als de zekering doorslaat eens tijdens een onweersbui , het doet zijn werk , terwijl een voortdurend struikelen breaker is een indicatie van een groter onderliggend probleem . Instructies
1

Ga naar het vak stroomonderbreker in het huis. Open het deksel en identificeren de breaker gekoppeld aan het stopcontact dat de draagbare airconditioner regelt . Controleer of de schakelaar stroomsterkte is geschikt voor het stroomverbruik van de airco unit . Als de zekering niet kan omgaan met de kracht belasting , het zal struikelen , en de draagbare eenheid zal de stroom uitvalt . Neem contact op met een elektricien om de schakelaar te vervangen als het niet lukt om de nodige elektriciteit belasting te dragen .

Plug Pagina 2 stevig de draagbare AC unit in zijn aangewezen stopcontact . Een losse plug zorgt ervoor dat het apparaat aan de macht te verliezen. Als het apparaat niet wordt ingeschakeld , de stekker uit het stopcontact, wacht 10 seconden en steek hem er weer in om de verbinding opnieuw in te stellen .

Onderzoek 3 de bedrading van de draagbare eenheid om de macht breker als de stroomonderbreker blijft struikelen . Als de positieve en negatieve elektrische bedrading verkeerd wordt aangesloten op de schakelaar of stopcontact terminals , kan het circuit niet worden voltooid , en de draagbare eenheid zal ofwel niet aan te zetten of niet uitschakelen . Rewire de elektrische bedrading of bel een elektricien om de bedrading te inspecteren .
4

Controleer de bedrading van de unit naar de stroomonderbreker om te zien of twee hete draden elkaar raken . Als twee hete draden of een hete draad en een nuldraad elkaar raken , zal het toestel kort elke keer het is ingeschakeld . Twee hete draden die elkaar raken zijn ook een potentieel gevaarlijke situatie en moet behandeld worden door een elektricien meteen.
5

Haal andere elektronische componenten uit het stopcontact gedeeld met de draagbare airconditioner . Een bepaalde hoeveelheid amperage is aangewezen voor elk circuit breaker , en stroomonderbrekers kunnen een of meer stopcontacten controleren in een gebied van het huis. Als de elektrische eisen van het lichtnet zijn te veel voor de stroomonderbreker , zal de breker struikelen , waardoor het apparaat aan de macht te verliezen.
6

Onderzoek de toestand van de stroomonderbreker als het toestel verliest macht. De stroomonderbreker schakelaar moet in de stand "Aan" om voor de eenheid aan de macht te ontvangen . Als de stroomonderbreker switch uitvalt in de stand "Aan" te blijven , kon de stroomonderbreker defect of gebroken . Bel een elektricien om het te vervangen .

Waarom Air Conditioner Lines Ice Up

? Zo veel als een iced airconditioner lijkt misschien een nuttig aspect in de weg van koellucht , het kan heel schadelijk zijn voor het apparaat . Voor een, een bevroren eenheid betekent dat er geen koele lucht productie , ironisch genoeg . Ten tweede kan ijs betekenen dat de ventilator component zou kunnen worden beschadigd of defect . Er zijn een paar dingen die je kunt controleren om het proble

Meer dan ooit