Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

DIY installatie Air Conditioner mouwen

Een airconditioner met een huls is veiliger te installeren dan een zonder . Omdat de airconditioning unit is zo zwaar , er is altijd een risico van het laten vallen achterwaarts uit het raam tijdens de installatie . Met de mouwen unit , kunt u de airconditioner uit de mouw en installeer alleen de lichtgewicht hoes eerste . Na de correcte installatie van de hoes kunt u de airconditioner unit plaatst in de huls . Vervolgens gebruikt u de V - steunbeugels , L - beugels , schroeven en weer afdichting strips die worden geleverd met het toestel om de installatie te voltooien . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Schaar
Boormachine
Toon meer instructies
1

Trek de voorklep het toestel uit en zet het opzij .
Pagina 2

Steek een schroevendraaier in de schroeven aan de zijkant van de kast of huls en schroef hen. Leg ze opzij voor later gebruik .

Trek
3 de onderste lip van de airconditioner unit van binnen de metalen huls en trek het naar u toe . Trek het toestel uit de mouw volledig en leg het opzij .
4

Open het venster waarin u het apparaat te installeren , en zet de bus op de vensterbank met de voorkant van de hoes naar binnen gericht . Settle bodem vangrail van de mof op de buitenkant van de dorpel . Sluit het open raam naar beneden in de top vangrail , totdat de mouw zit gefixeerd in het raamkozijn .
5

Laat een V - steunbeugel naar beneden door de bodem van de huls en kont de platte kant naar boven tegen een zijkant van de onderkant van het apparaat. Plaats de meegeleverde bouten door de gaten aan de binnenkant onderkant van het toestel en door de gaten van de platte kant van de V - steun. Draai de meegeleverde moeren op de bouten van de steun. Schroef bouten door de beugel punt gaten of laagste plekken van de beugels in de buitenmuur . Herhaal deze stap voor de andere kant van de mouw.

Plaats
6 een L - beugel op de bovenkant van het open raam . Butt ene kant tegen het kozijn en het andere vlak tegen de bovenkant van het open venster. Schroef een starter gat door de L - beugel en in het raamkozijn . Zet een schroef door de L - beugel en schroef deze in de muur . Herhaal deze stap voor de andere kant van het venster . Dit voorkomt het venster worden geopend .

Pick 7 de airconditioner unit en steek deze in de beveiligde mouw. Vervang de voorklep op de voorkant van het apparaat . Plaats de huls schroeven terug in de huls en schroef ze binnen

Hoe kan ik een condensor in een Centraal AC wijzigen

Sommige airconditioning systemen omvatten een verdamper . Bij oudere split systemen of die zijn mislukt, verdamperspiralen moeten worden vervangen door een condensor . Voor nieuwe systemen, die een vervanging condensor nodig hebt, zal je in staat zijn om de oude in de condensatie -eenheid van de centrale airco unit te vinden. Wat je schroevendraaier Pijpsnijder propaantoorts Solder Toon meer

Meer dan ooit