Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> airconditioners >> Content

Waar is de Drain Pan on My Window A /C Unit

? Uw raam airco unit kan uw slaapkamer of kantoor koel te houden de hele zomer , maar je moet het toestel regelmatig te onderhouden om het efficiënt draaiend te houden . Men moet controleren is de eenheid afvoerbak om te zoeken naar tekenen van roest , gaten of scheuren . Een lekkende afvoer pan laat water ophoping veroorzaakt door condensatie te overstromen , potentieel schadelijke vensterbanken , gipsplaten en vloeren . Beschrijving

De opvangbak is een diep - zijdige pan zich onder de lucht -handler van een airco-unit . Functie van de afvoerbak is om vocht door condensatie te vangen van de binnenkant van het apparaat voordat het schade aan andere onderdelen van uw airconditioner of ramen , omringende muren of vloeren onder het raam .
Types < br >

Drain pannen van oudere modellen van venster air- conditioning units kan worden gemaakt van gegalvaniseerd staal , die kunnen roesten in de tijd. Vandaag de dag worden lekbakken vervaardigd van stevig kunststof , roestvrij staal of glasvezel. Lekbakken zijn meestal 1-2 cm diep en zijn uitgerust met twee lekoliepoorten evenals pluggen voor eenvoudige drainage .
Locatie

De locatie van uw opvangbak is afhankelijk van de fabrikant en het model van uw raam airco-unit . Echter, de meeste lekbakken bevinden zich onder de spoelen of sectie spoel van uw raam eenheid . Raadpleeg de handleiding van de fabrikant die bij uw airconditioner kwam voor de exacte locatie van de pan en instructies over hoe te verwijderen , reinig of vervang de opvangbak voor uw specifieke model .
Aftappen

Sommige venster air- conditioning units beschikken niet over een opvangbak die geschikt is of toegankelijk voor doe - het-zelf- reparatie. Als uw airconditioner lekt of druppelend water , controleer dan de onderkant van het apparaat voor een kleine , dime - vormig gat dat u kunt punch-out . Steek een stuk slang dat het gat past in de ruimte , met behulp van een klem om het te houden op zijn plaats . Dit zal toelaten het water te druppelen om een locatie te bepalen , zoals een emmer , en niet uw vloer .
Onderhoud

Reinig regelmatig uw raam airco unit voorkomen dat stof en vuil te aan de buitenkant spoelen . Gebruik een wattenstaafje of een zachte borstel om de afvoer pan gat schoon en vervang afvoerbak slang als uw slang ziet er oud , gebarsten of heeft geen lekken of gaten . Zorg ervoor dat uw airco unit enigszins naar beneden wordt getipt aan de achterkant zodat het overtollige water uit de achterkant van het toestel en van buiten en niet naar beneden in de vensterbank , muren of vloeren binnen.
< br >

From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1002050699.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.