Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Is het beter om te vertrekken Mijn airconditioner

? Wanneer je weggaat voor het werk in de zomer , kan je je afvragen of het het beste om uw airconditioner laten draaien terwijl u weg bent of om het geheel uit te schakelen . Het juiste antwoord is afhankelijk van hoe belangrijk het is voor u om thuis te komen om een ​​koele huis . Soms kan het beter zijn om het op te verlaten , en soms kan het beter zijn om het uit te schakelen en flick weer aan als je in de deur . Er zijn verschillende manieren van kijken naar de kwestie te bepalen welke voor u geschikt is . De misvatting

Volgens het Amerikaanse ministerie van Energie website , het is een misvatting om te denken dat een airconditioner , moet aanzienlijk harder werken om een kamer te koelen naar beneden wanneer de lucht wordt uitgeschakeld tijdens de dag . Dit leidt sommige mensen geloven dat ze nodig hebben om de lucht op te verlaten, maar in werkelijkheid de koel-of warmteverlies naar de buitenkant van uw huis aanzienlijk vertraagt ​​als de ruimte en de buitenlucht temperaturen dichter bij elkaar te krijgen. Het feit is , als je uit de lucht zetten , zul je minder energie en geld te besparen. De terugkoeling proces zal niet duurder zijn dan het bedrag dat u gered uit te schakelen .
Instellingen aanpassen

U kunt altijd uw airconditioner achterlaten op terwijl u weg bent en eenvoudig de temperatuur te wijzigen. Als je niet van thuiskomst na het werk naar een benauwde huis , kunt u de thermostaat instellen op uw centrale lucht een paar graden om wat energie en geld te besparen . Door het verhogen van de thermostaat 10 tot 15 graden gedurende 8 uur gedurende de tijd dat je weg bent, kunt u verwachten om te slaan tussen de 5 en 15 procent op koeling rekeningen . Hetzelfde geldt voor uw stookkosten in de winter als je de thermostaat te verlagen met 10 tot 15 graden .
Demand Tarievenoverzichten
p Er is een uitzondering op de regel als het gaat om het draaien van uw airconditioner uit of naar beneden als je weggaat . Sommige gebieden hebben wat bekend staat als een gecombineerde Advantage tariefplan of een Demand Advantage tariefplan . Woningen op dit type gebruik energieplan betalen een hoger tarief voor piekuren , meestal in 60 - minuten interval . Dus als u uw airconditioner hele dag uit te schakelen en daarna thuiskomen en zet hem aan , zal het uit te voeren voor een groot deel van het eerste uur en kan een grote vraag die zal worden geteld op uw elektriciteitsrekening tegen een hoger tarief te creëren . Voor deze woningen is het zeker het beste om de lucht op en misschien een beetje de instellingen .
Fan Aan of Auto

Misschien bent u in de war over wat te doen passen vertrekken uw ventilator schakelaar . Het heeft een "aan" en een instelling "auto " . Wanneer de "on" is geselecteerd , loopt de ventilator de hele tijd . Je kunt je afvragen of het beter is om de ventilator te laten draaien of om in te stellen op automatisch , zodat deze gaat aan en uit met de koelcyclus . Het antwoord hangt af van het gewenste resultaat . Vanuit een oogpunt van energie , zal je minder energie gebruiken en geld besparen met de automatische functie . Maar als je wilt meer gelijkmatige koeling in uw huis, dan draait de ventilator de hele tijd zal zeker die resultaten te bereiken .

Horizontale Window Air Conditioner Installatie

Een raam unit airconditioner is ontworpen om te passen in een horizontale schuifraam , mits het raam is breed genoeg om het apparaat aan te passen . Voordat u een raam unit kopen, opent u het venster en meet de breedte en hoogte van de ruimte tussen de vensterbank en sjerp. Het apparaat moet gemakkelijk passen in de omgeving met voldoende ruimte voor de installatie. De grootte van de eenheid die u

Meer dan ooit