Huis Tuin

Huis Tuin

Waarom is mijn Air Niet Blowing Hard Enough

? Na een dag in de hitte , je waarschijnlijk graag naar huis komen om een lekker koel huis waar je de gekoelde lucht blazen kan voelen vanuit uw openingen dankzij de wonderen van centrale airconditioning . Maar als uw centrale lucht lijkt een beetje zwak , en de lucht niet lijken te blazen van de ventilatoren zoals het zou moeten , zou het invloed hebben op het comfort in de woning . Het kan ook een probleem met het systeem te geven. Bekijk enkele van de meest voorkomende redenen dit kan gebeuren om te zien of reparaties zijn in orde . Registers Gesloten

Centrale airconditioning is een luchtcirculatiesysteem . De lucht wordt gekoeld in de verdamper , en een ventilator krachten lucht door de kanalen . De kanalen leeg in de verschillende kamers in uw huis via een reeks van registers , of ventilatieopeningen. Deze openingen kunnen vaak worden afgesloten door de huiseigenaar om afkoelen te voorkomen in delen van het huis die mogelijk niet nodig. Maar als u per ongeluk hebt gesloten of gedeeltelijk gesloten registers door het hele huis , het zal de totale luchtstroom van de leidingen aantasten . Check ze om te zien of registers open all the way. Als ze niet , pas ze dus ze zijn . Dit zal de luchtsnelheid van het systeem te verhogen .
Fan Probleem

Je hebt misschien een probleem met je fans hebben als je niet het gevoel een goede vlaag van kou lucht uit je registers . Als ze open zijn , moet de ventilator krachtig genoeg om de lucht te duwen door de kanalen en schiet het uit in het huis. Als de ventilator motoren zijn slecht op de blazer , zal de ventilator niet draaien en de lucht, zal niet worden gedwongen uit op alle . Een vuile fan blade op de ventilator kan ook invloed hebben op hoe snel het draait en kan de luchtstroom aanzienlijk vertragen . Je fans kan ook worden ingesteld op een lage snelheid . De ventilatoren instellen op hoge snelheid kan helpen om hoe hard de airco blaast .
Ductwork

De luchtstroom van uw ventilator om uw huis registers plaatsvindt in een reeks van kanalen onder het huis , in de wanden of plafonds . De leidingen moeten vrij van vuil of lekkages zijn om de snelheid van de lucht te bereiken verschillende kamers maximaliseren . Als uw leidingen zijn verstopt met puin of als ze verroest of losraken van elkaar , zal een groot deel van de luchtdruk worden verloren aan de buitenkant van de leidingen . Zijn de leidingen gecontroleerd op reinheid en integriteit .
Filters

Denk aan de laatste keer dat u uw luchtfilter veranderd op de airconditioner . Als je niet kan herinneren wanneer dat was , je bent waarschijnlijk te laat. Wanneer het luchtfilter wordt vol stof , pluizen en ander vuil , kan het uit de luchtstroom stikken door het systeem . Dit kan leiden tot oververhitting en kan verminderen hoe hard uw systeem is in staat om te blazen .

Voors en tegens van twee centrale airconditioning units voor twee verdiepingen tellende Huizen

Wanneer u geld te investeren in een centrale air - conditioning systeem , doet u dit met de verwachting dat elke kamer in uw huis koel en comfortabel zal zijn . Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan als je een twee verdiepingen tellende huis . Twee eenheden worden steeds meer gemeengoed , vooral in nieuwe huis constructies . Alvorens de investering , moet je jezelf vertrouwd te maken met

Meer dan ooit