Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

De A /C Venster Unit Compressor Lines zijn bevriezen

Niemand houdt thuiskomen in een warme kamer na het verlaten van de airconditioner de hele dag . Het verspilt geld op elektriciteit, zonder de uitbetaling van een comfortabele omgeving en kan mogelijk het toestel beschadigen . Als je hebt vastgesteld dat bevroren compressor lijnen zijn het probleem , is er weinig wat je kunt doen . Compressoren zijn niet door de gebruiker en het duurste onderdeel in de airconditioner . Afhankelijk van de leeftijd en het model van het apparaat , kan het meer kosteneffectief om het geheel te vervangen . Voordat je dat doet , hoewel, onderzoeken een beetje om ervoor te zorgen dat een andere , eenvoudig te verhelpen probleem is niet van invloed op de compressor . Buitentemperatuur

Window unit airconditioners zuigen lucht van buiten , afkoelen en blaas het binnenshuis . Bij buitentemperaturen onder de 60 graden Celsius , kan de inkomende lucht daadwerkelijk te bevriezen in het toestel. De compressor lijnen circuleren de koelvloeistof , dus elke al - koele lucht die in contact komt met hen kan vorst of zelfs ijs te vormen . De compressor is gelegen op het buitengedeelte van de unit - vlak voor de condensor - en dit gebied is meestal vrij warm . Controleer de prognose voor het slapen gaan en zet de airconditioner als het weer wordt verondersteld kille 's nachts draaien .
Geblokkeerd Air Flow

Als luchtstroom door het apparaat wordt geblokkeerd in enigerlei wijze , wordt de gekoelde lucht gevangen in de unit en circuleert binnen, waardoor vorst en ijsvorming . Gebruik een droge kwast of perslucht om stof en vuil te verwijderen uit de condensor en verdamper spoelen, dan veranderen of was het luchtfilter volgens de instructies van de fabrikant. Reinig de ventilatieopeningen en luchtfilter regelmatig om dit te voorkomen . Verwijder eventuele buitenunit dekt of indoor gordijnen die mogelijk de luchtstroom kunnen blokkeren .
Broken Fan

Vergelijkbaar
om geblokkeerde luchtstroom , een kapotte ventilator vallen de koele lucht binnen het apparaat , waardoor vorst te vormen . Als je hoort de motor draait , maar geen lucht komt uit het toestel , een kapotte ventilator motor is waarschijnlijk het probleem . Dit is een taak voor een professionele om twee redenen . Eerste, kan een ventilator problemen worden opgelost met kleine maar ervaren elektrische knutselen . Ten tweede, als de ventilatormotor moet worden vervangen , de elektrische aspect maakt het werk voor een ervaren pro. Als uw airconditioner is nog steeds onder de garantie valt , controleer uw papierwerk om te zien of de ventilator motor is bedekt voordat u contact met een reparatie persoon .
Lage Koelvloeistof

Als uw raam unit is nogal ouderen, kan het gewoon laag op koelvloeistof . In tegenstelling tot het gezond verstand , kunnen lage niveaus koelvloeistof de temperatuur van de koude delen van het apparaat verminderen . Omdat de compressor lijnen circuleren de koelvloeistof , ze zijn een belangrijk doelwit . Dit is een andere baan voor profs , omdat koelvloeistof wordt beperkt tot die met speciale vergunningen in de meeste plaatsen . Zelfs als uw toestel is relatief nieuw , kon je ergens een lek in het pad van de koelvloeistof dat je het niveau snel zou verminderen . Een professional zal controleren op lekkage vóór het vullen van de koelvloeistof .

Wat te doen als mijn Intertherm Airconditioning Unit Lekt Water

? Zoals split - systeem units , worden Intertherm airconditioners ontworpen voor vervaardigde huizen . Vervaardigd door NORDYNE , de airconditioners hebben een seizoensgebonden energie-efficiëntie rating ( SEER ) van 13 . Producten die SEER ratings van 12 of meer te verdienen worden beschouwd als high - efficiency -eenheden en kost minder geld om te werken dan die eenheden met ratings van 12 of mi

Meer dan ooit