Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> airconditioners >> Content

Waar zijn Air Conditioner Drain Pans Gelegen

? Airconditioners ontvochtigen - vocht gevulde lucht in een ruimte naast koelen . Vanwege dit , de condensatie opvangt in de airconditioning unit en moet weglopen . Beide centrale airconditioners en ruimte eenheden hebben lekbakken dat deze condensatie te vangen en laat het buiten stromen. Central Air Conditioner

Een centrale air conditioner wordt normaliter gemonteerd in een kamer van de oven boven de oven blower en verbrandingskamer. Verdamperspiralen het apparaat zijn hier te vinden , en direct onder de spoelen is de opvangbak . Het vocht dat het apparaat verwijderd is van de vochtige binnenlucht condenseert op de verdamper spoelen en druppelt in de pan . Een pijp loopt normaal van deze pan , leidt naar beneden naar een afvoerputje . De condens door de vloer en uiteindelijk stroomt naar buiten .
Room Air Conditioner

tegenstelling tot een centrale airconditioning, een airconditioner , zoals een unit in een venster , zowel een verdamper en een condensor pan voor het vocht uit de lucht . Een airconditioner bevat zowel de verdamper en de condensor in zijn schelp , in tegenstelling tot een centrale unit waar de condensor buiten . De verdamper spoelen bevinden zich normaal gesproken direct achter grille de kamer airconditioner . Het water verzamelt zich in de pan onder die spoelen, en vervolgens afvoeren door een buis naar de achterkant van het apparaat naar de condensor pan . Van daar , het water afvoert uit de achterkant van de airconditioner door een gat of een buis .
Hoe het water Formulieren

Het vocht rondzweven binnen de vochtige ruimtelucht is uiteraard onzichtbaar . Zodra dit vocht stuit de spoelen verdamper in een centrale of airconditioner , condenseert en verandert in vloeibare vorm . Deze vloeistof verzamelt op de verdamper spoelen en uiteindelijk druipt , vallen in de pan . Dit proces maakt de koeler, minder vochtige lucht stroomt en uit de airconditioner en de kamer in.
Drain Pan Onderhoud

Weten waar afvoer pannen van het apparaat bevinden zich kunt u het noodzakelijke onderhoud dat nodig is om de airconditioner goed blijft werken uit te voeren . Omdat een airconditioner verwijdert ook stof uit de lucht , de pannen in zowel een centrale en een ruimte-unit verzamelen deze stof , die het systeem waarmee het water eruit lopen van het toestel kan verstoppen . Voor zowel centraal als kamer airconditioners , stofzuigen de lekbakken en de verdamper spoelen regelmatig met een nat /droog stofzuiger . Stofzuigen helpt beschermen tegen de verstopte water afvoer in ruimten het moet niet , zoals wanneer een raam eenheid riool op het tapijt in plaats van afvoeren buiten .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1002050602.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.